Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου - «Νόμιζα πως δεν θα καταφέρω να μιλήσω ξανά»

Η αναφορά της στο πρόβλημα με τις φωνητικές χορδές που αντιμετώπισε

Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου - «Νόμιζα πως δεν θα καταφέρω να μιλήσω ξανά»
News 23.01.2022 16:24
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή MEGA Star και στον Αντώνη Δημητριάδη μίλησε το πρωί του Σαββάτου η Άντζελα Δημητρίου, η οποία έκανε μια αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της.

Οι δηλώσεις της Δημητρίου

Η τραγουδίστρια ανέφερε μεταξύ άλλων πως από τους καλλιτέχνες της νέας γενιάς ξεχωρίζει τρεις: «Θα έβλεπα τον εαυτό μου ως coach σε talent show. Έχω βοηθήσει πολλά παιδιά και πιο πρόσφατα τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα. Από τη νέα γενιά τραγουδιστών ξεχωρίζω τις Μέλισσες, τον Σταν και τον Νίκο Οικονομόπουλο».

Όταν μάλιστα ο Αντώνης Δημητριάδης την ρώτησε για τη συνεργασία στην καριέρα της που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Άντζελα Δημητρίου απάντησε: «Είναι πάρα πολύ λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει με τα νυχτερινά κέντρα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Η συνεργασία που μου έχει μείνει αξέχαστη είναι με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Δεν το πίστευα ότι θα συνεργαζόμουν ποτέ μαζί του. Ήταν και θα είναι πάντα ένας θρύλος. Άλλη μια μεγάλη συνεργασία που έκανα και αισθάνομαι φοβερό δέος, είναι αυτή με τον Σταμάτη Σπανουδάκη.

Είναι πάρα πολύ λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει με τα νυχτερινά κέντρα αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα» κατέληξε η Άντζελα Δημητρίου, για την οποία μίλησε πρόσφατα ο Λευτέρης Πανταζής.

«Ο σωστός σύντροφος θα έπρεπε να αγαπήσει πρώτα αυτά που έχω φτιάξει και μετά εμένα»

Μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου στον Τάσο Τρύφωνος. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα μιας και αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή.

Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα. Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δεν θα με καταλάβει. Ο σωστός σύντροφος θα έπρεπε να αγαπήσει πρώτα αυτά που έχω φτιάξει και μετά εμένα, οικογένεια, καριέρα…».

Για τα χρήματα που έχει βγάλει, η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πέρασαν πάρα πολλά λεφτά από τα χέρια μου. Τα μίσησα. Όταν ο άλλος ξέρει ότι είσαι καλά οικονομικά και σε πλησιάζει γι’ αυτό, εκεί αρχίζεις και μισείς το χρήμα».

«Με τον χρόνο τα πάω μια χαρά. Τον έχω παγώσει τον χρόνο. Προσέχω τον εαυτό μου, είμαι υπέρ των επεμβάσεων, με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται πιο όμορφη και πιο νέα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γενέθλια για την Άντζελα Δημητρίου - Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας της

Το κοινό τους μυστικό: Ο άντρας που ενώνει την Καίτη Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου

Share