Λευτέρης Πανταζής για Άντζελα Δημητρίου: «Υπήρχε ο κρυφός θαυμασμός για αυτή την γυναίκα»

«Έχει στείλει «φυλακή» κόσμο και κοσμάκη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λευτέρης Πανταζής για Άντζελα Δημητρίου: «Υπήρχε ο κρυφός θαυμασμός για αυτή την γυναίκα»

Το βράδυ της Πέμπτης 9/12 ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN «Ανοιχτά». Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην μεγάλη αγάπη που είχε για την Άντζελα Δημητρίου καθώς να τονίσουμε κάπου εδώ πως οι δυο τους έχουν υπάρξει ζευγάρι για τρία χρόνια.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή

«Ήμασταν τρεισήμισι χρόνια με την Άντζελα Δημητρίου και ήμασταν ζευγάρι… φωτιά! Δουλεύαμε μαζί, ήταν μπροστά αυτή και διαλούσαν μαγαζιά για πάρτη της! Εγώ ήμουν καψούρης κρυφά και μυστικά αλλά που να φτάσω στην Άντζελα… Δεν το πίστευα και έφυγα από εκεί».

«Υπήρχε ο κρυφός θαυμασμός για αυτή την γυναίκα. Ήταν πολύ όμορφη γυναίκα, έχει στείλει «φυλακή» κόσμο και κοσμάκη. Κάποια στιγμή κάνω μια επιτυχία, μια δεύτερη, μια τρίτη και μπλέκουμε μαζί! Δεν ήταν ακριβώς απωθημένο αλλά μια νίκη της καρδιάς μου για αυτό που ποθούσα.

«Δημιούργησα στην Άντζελα αυτό το μυστήριο, να την κάνω να με περιμένει να έρθω! Ήμουν ερωτευμένος και αυτό κράτησε για τρεισίμησι χρόνια. Κάποια στιγμή ο κόσμος το έμαθε αν και στην αρχή το κρατούσαμε μυστικό γιατί και η μαμά της και η δικοί μου ήθελαν να μην ακουστεί γιατί κάναμε καριέρα και οι δύο».

Εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πανταζής - Έδωσε συμβουλές στα κορίτσια για τον Αλέξη Παππά

Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του The Bachelor 2, ο Αλέξης Παππάς ετοίμασε μία ακόμα έκπληξη στα κορίτσια, μετά την εμφάνιση της αστρολόγου, και έτσι τις πήγε στα μπουζούκια προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρόβα του Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος δεν παρέλειψε να τους δώσει και συμβουλές για το πώς θα προσεγγίσουν τον εργένη.

Η δε Αθηνά New York, μόλις συνειδητοποίησε πού θα πήγαιναν από τον μεγάλο ενθουσιασμό της, έπεσε μόλις βγήκε από το βαν, ωστόσο δεν την πείραξε καθόλου καθώς περίμενε πώς και πώς διασκεδάσει.

Η εμφάνιση του Λευτέρη Πανταζή στο The Bachelor 2