The Bachelor 2: Η σπόντα της Ιζαμπέλας για την ηλικία της Αθηνάς New York

Επική στιγμή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Η σπόντα της Ιζαμπέλας για την ηλικία της Αθηνάς New York

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τις παίκτριες του The Bachelor 2 στο σημερινό (8/12) επεισόδιο μιας και ο Αλέξης Παππάς τους έστειλε μία αστρολόγο στη βίλα προκειμένου να μάθει με ποια ταιριάζει αστρολογικά.

Τα κορίτσια ενθουσιάστηκα μόλις την είδαν ωστόσο όπως ήταν φυσικό δεν έλειψαν και τα ευτράπελα και οι διαφωνίες ανάμεσά τους.

Έτσι, η αστρολόγος ρώτησε την Ιζαμπέλα την ημερομηνία γέννησής της και εκείνη της την είπε στο αυτί καθώς δε θέλησε να αποκαλύψει πόσο χρονών είναι μπροστά σε όλα τα κορίτσια. Η Αθηνά New York παραξενεύτηκε από την κίνησή της αυτή και ρώτησε τι είναι αυτό το μυστικό που λέει. «Αυτό που κρύβεις κι εσύ», της απάντησε η Ιζαμπέλα.

Η σπόντα της Ιζαμπέλας για τη New York στο The Bachelor 2

Το βίντεο με την Αθηνά New York που κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Αυτή είναι η ηλικία της

Την Αθηνά New York την γνωρίσαμε φέτος μέσα από την συμμετοχή της στον νέο κύκλο του The Bachelor, με τον Αλέξη Παππά. Βέβαια, έχει γίνει πολύς ντόρος γύρω από το όνομα της, καθώς η ηλικία της δεν είναι και τόσο πειστική.

Συγκεκριμένα, η Ελληνοαμερικάνα παίκτρια δηλώνει 26 ετών, κάτι που δυσκολεύονται οι τηλεθεατές και δε οι χρήστες του Twitter να πιστέψουν, με τους ίδιους να κάνουν λόγο για την Έλενα Μπάση 2.

Ωστόσο, η Soula Glamorous έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο η Αθηνά σβήνει τα κεράκια της ηλικίας της πριν δύο χρόνια, πάνω στα οποία αναγράφεται το νούμερο 29!

Έτσι λοιπόν, η πραγματική ηλικία της είναι 31 και όχι 26, ωστόσο περιμένουμε από την ίδια όταν αποχωρήσει από τη βίλα του Bachelor να μιλήσει για αυτό.