Βούτηξε στη παραλία της Βουλιαγμένης με 5 βαθμούς - Σούσουρο με το βίντεο του Γιώργο Λιάγκα

Δεν τον πτοεί το κρύο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βούτηξε στη παραλία της Βουλιαγμένης με 5 βαθμούς - Σούσουρο με το βίντεο του Γιώργο Λιάγκα

Μπορεί αυτές τις μέρες να μας έχει επισκεφθεί η «Κακοκαιρία Έλπις», ωστόσο ο χιονάς και οι πολικές θερμοκρασίες δεν φαίνεται να πτοούν ιδιαίτερα τον Γιώργο Λιάγκα.

Και αυτό γιατί ο παρουσιαστής, ως λάτρης της χειμερινής κολύμβησης, επέλεξε να περάσει την Κυριακή (23/1) κάνοντας βουτιές στην θάλασσα και συγκεκριμένα στην παραλία της Βουλιαγμένης.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε το μπάνιο του με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram, την ώρα που το θερμόμετρο εκείνη την στιγμή έδειχνε 5 βαθμούς κελσίου.

Οι βουτιές του Λιάγκα στην παραλία

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι εγωιστάκος»

Δηλώσεις στην εκπομπή Open Weekend έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης το πρωί του Σαββάτου (22/1), ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη Φάρμα, ενώ δε δίστασε να κάνει και ένα σχόλιο για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Θα πω κάτι που δεν έχει ακουστεί. Αν αυτά που μετά από 30χρόνια πήραν δημοσιότητα και βγήκαν στην επικαιρότητα γίνονταν 20 χρόνια πριν, θα είχαμε προλάβει πάρα πολλές καταστάσεις, θα είχαν ψηφιστεί νόμοι και δε θα τολμούσε κανένας αλητήριος να προβεί σε τέτοιες πράξεις. Φτάνει πια», είπε αρχικά για το MeToo, λίγο καιρό μετά τις δηλώσεις που είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

«Γεννήθηκα χωρίς να το θέλω, θα πεθάνω χωρίς να το θέλω. Αφήστε με να ζήσω, όσο θα ζήσω, όπως θέλω. Δεν ζω όπως θέλω γιατί πάντοτε και εγώ και όλοι ζούμε σκεπτόμενοι τι θα πει ο άλλος αλλά ξεχνάμε τι θα πει ο θεούλης….Η ζωή μας, κρέμεται σε μια κλωστή, η ζωή μας είναι εικόνες, στιγμές. Με αυτές τις εικόνες εγώ έφυγα από τη Φάρμα», είπε για τη Φάρμα.

Τέλος, εξήγησε πως θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Ελένη Τσολάκη, όχι όμως και με τον Γιώργο Λιάγκα: «Δε θα μπορούσα να παρουσιάσω εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα γιατί είναι εγωιστάκος. Εδώ μαλώνει με την Φαίη με εμένα δε θα μαλώνει;».