Στη θάλασσα με γαλάζια γούνα και ασορτί μπότες - Χιλιάδες σχόλια κάτω από την φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

Έκανε πάλι χαμό με το σύνολό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στη θάλασσα με γαλάζια γούνα και ασορτί μπότες - Χιλιάδες σχόλια κάτω από την φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

Μια εξόρμηση στην θάλασσα θέλησε να κάνει σήμερα, Κυριακή (23/1) η Μαρίνα Πατούλη, με την ίδια να επιλέγει ένα total blue σύνολο, αρκετά εντυπωσιακό και χειμερινό.

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη φαίνεται πως απολαμβάνει πλήρως τις χειμωνιάτικες και κρύες αυτές μέρες και παρά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, προτιμάει να μην κάτσει σπίτι και αντιθέτως να κάνει τις βόλτες της.

Έτσι λοιπόν η ίδια φορώντας μπλούζα, γούνα, σκούφο και μπότες στο χρώμα του ανοιχτού γαλάζιου συνδυάζοντάς το με ένα λευκό παντελόνι πήγε στην θάλασσα και πόζαρε μπροστά από τον καταπληκτικό ουρανό. Φυσικά, μοιράστηκε λίγο αργότερα το στιγμιότυπο αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, το οποίο φυσικά και συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια σε λίγα μόλις λεπτά.

«Sunsets are proof that endings can often be beautiful too!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρίνα Πατούλη, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις και μια ακόμα ανάρτησή της.

Η νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με total blue σύνολο

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

«Το ’22 μπήκε με ποδαρικό της μετάλλαξης του covid. Οφείλω να πω ότι επειδή είχα νοσήσει πριν κάποιους μήνες και είχα κάνει και τα εμβόλια, το περνάω πολύ ομαλά» αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη στο T-live και συνεχίζει: «Την πρώτη του μηνός ξύπνησα με πόνο στα κόκκαλα κτλ. Τέλος πάντων, είχα τα πρώτα συμπτώματα».

«Την τρίτη δόση θα την έκανα στα τέλη Φεβρουαρίου. Είχα αντισώματα, είχα κάνει τη δεύτερη δόση πριν από έναν μήνα και οι γιατροί μου είχαν πει να μην επισπεύσω την τρίτη. Είμαι πολύ καλά, καμία σχέση με ό,τι είχα περάσει την προηγούμενη φορά. Εξάλλου είναι πολύ πιο απλό, είναι σαν μία απλή γρίπη».

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παρότι είναι η ασθένεια της μοναξιάς, επειδή ήταν και η φίλη μου εδώ από την προπαραμονή, το θεωρήσαμε καλό να μη φύγει οπότε το περνάμε από κοινού. Ο γιος μου μένει με τον μπαμπά του για να μην κολλήσει».