Μαρίνα Πατούλη: Καταιγισμός σχολίων κάτω από την τελευταία ανάρτησή της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρίνα Πατούλη: Καταιγισμός σχολίων κάτω από την τελευταία ανάρτησή της

Το 2022 δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Μαρίνα Πατούλη, μιας και βρέθηκε για δεύτερη φορά θετική στον κορωνοϊό. Η ίδια, προσπαθεί να αντιμετωπίσει αυτή την δύσκολη κατάσταση με όση περισσότερη αισιοδοξία μπορεί.

Η Μαρίνα Πατούλη είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, μοιράζεται όλο και περισσότερα στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά λοιπόν, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από την καραντίνα που περνάει στο υπέροχο σπίτι της και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα σχόλια από τον κόσμο που την ακολουθεί έπεσαν για ακόμα μία φορά "βροχή".

Η ίδια δήλωσε τη θετική της σκέψη με τη φωτογραφία της και περιμένει πώς και πώς να τελειώσει η καραντίνα προκειμένου να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

«Το ’22 μπήκε με ποδαρικό της μετάλλαξης του covid. Οφείλω να πω ότι επειδή είχα νοσήσει πριν κάποιους μήνες και είχα κάνει και τα εμβόλια, το περνάω πολύ ομαλά» αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη στο T-live και συνεχίζει: «Την πρώτη του μηνός ξύπνησα με πόνο στα κόκκαλα κτλ. Τέλος πάντων, είχα τα πρώτα συμπτώματα».

«Την τρίτη δόση θα την έκανα στα τέλη Φεβρουαρίου. Είχα αντισώματα, είχα κάνει τη δεύτερη δόση πριν από έναν μήνα και οι γιατροί μου είχαν πει να μην επισπεύσω την τρίτη. Είμαι πολύ καλά, καμία σχέση με ό,τι είχα περάσει την προηγούμενη φορά. Εξάλλου είναι πολύ πιο απλό, είναι σαν μία απλή γρίπη».

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παρότι είναι η ασθένεια της μοναξιάς, επειδή ήταν και η φίλη μου εδώ από την προπαραμονή, το θεωρήσαμε καλό να μη φύγει οπότε το περνάμε από κοινού. Ο γιος μου μένει με τον μπαμπά του για να μην κολλήσει».