Βυθισμένη στο πένθος η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου, Ανίτα Μπράντ - «Η καρδιά μου πονάει»

Έφυγε από την ζωή ο πατέρας της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βυθισμένη στο πένθος η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου, Ανίτα Μπράντ - «Η καρδιά μου πονάει»

Βυθισμένη στο πένθος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η σύζυγός του Χάρη Χριστόπουλου, Αννίτα Μπραντ, καθώς έφυγε από την ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας. Η γνωστή make up artist θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσα από τα social media αλλά και να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα συλλυπητήριά του.

Η Αννίτα Μπραντ συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον πατέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την οποία συνόδευσε με αρκετά συγκινητικά λόγια.

Η ανάρτηση της Μπραντ για την απώλεια του πατέρα της

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, ανησυχώντας για το αν είμαι καλά αλλά και όλους όσοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του πατέρα μου.

Ξέρω ότι σας λείπω εγώ και τα βίντεό μας καθημερινά, όμως σύντομα θα ανεβάσω κάποια που έχω κάνει τις τελευταίες εβδομάδες αλλά τώρα η καρδιά μου πονάει και δεν μπορώ να ξέρω πότε και πώς θα είμαι σε θέση να καθίσω ξανά μπροστά σε κάμερα.

Χρειάζομαι λίγο χρόνο να γίνω καλά, θέλω χρόνο να βάλω τα “σπασμένα μου κομμάτια” ξανά στη θέση τους. Το 2021 ήταν ήδη ένας τραυματικός χρόνος για μένα και την οικογένειά μου η οποία δεν έχει επανέλθει τελείως και προσευχόμουν στον Θεό να μην μας πάρει και άλλο μέλος της», έγραψε η Αννίτα Μπράντ, η οποία πρόσφατα έκανε μια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η καθημερινότητα Χριστόπουλου - Μπραντ με τον γιο τους

Μπορεί πέρυσι ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ να στόλισαν συνολικά δέκα δέντρα στο σπίτι τους, ωστόσο και φέτος, ο στολισμός τους είναι εξίσου φαντασμαγορικός. Η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη συνάντησε το ευτυχισμένο ζευγάρι, το οποίο μίλησε για τη ζωή με τον γιο τους.

«Περνάμε την ωραιότερη περίοδο της ζωής μας, γιατί έχουμε τον γιο μας μέσα σε αυτή. Φοβόμουν την ευθύνη, όταν τελικά πήρα την απόφαση είπα «πόσο ηλίθιος ήμουν» που δεν είχα ξεκινήσει νωρίτερα. Πάντα έλεγα ότι θέλω τουλάχιστον 3 παιδιά, εύχομαι να τα καταφέρουμε», είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Ανίτα Μπραντ, η οποία είπε: «Θέλει υπομονή και εξυπνάδα για να σταθεί το ζευγάρι. Αστή την γυναικά έχει γεννήσει, θα έχει νευρά εσύ τσιμουδιά. Όταν πήρα τον μικρό στα χεριά μου ένιωθα ότι βγήκε η καρδιά μου και χτυπάει έξω από το σώμα μου».