«Ντροπή σου!» - Απίστευτο περιστατικό με φωνές στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Ξέσπασε ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ντροπή σου!» - Απίστευτο περιστατικό με φωνές στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Δύο μέρες μετά τον καυγά του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και τσακώθηκε με τον Γιώργο Παπαδάκη, με τους δυο τους μάλιστα να ανεβάζουν σημαντικά τους τόνους.

O καυγάς του Γιώργου Παπαδάκη με τον δικηγόρο του ιερέα

«Να σας απαντήσω προσωπικά; Εσάς κ. Παπαδάκη σας έχει καταγγείλει μια συνεργάτης σας και έχει αφήσει αιχμές, αν θέλετε να πω και το όνομα της, το λέω» είπε αρχικά o δικηγόρος του ιερέα.

«Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου ρε! Ντροπή σου! Τι έχει αφήσει για εμένα; Tώρα πες το. Προβοκάτορα. Ντροπή σου. Είσαι αισχρός», απάντησε ο παρουσιαστής.

«Είστε ένοχος ή αθώος», τόνισε ο δικηγόρος.

«Τι αλητεία είναι αυτή; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου! Είσαι αισχρός. Είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Ντροπή σου», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Παπαδάκης.

Αναταράξεις με τον Γιώργο Παπαδάκη και τον ΑΝΤ1 - Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό του μέλλον

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που αφορούν το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη, με τα περισσότερο να υποστηρίζουν πως θα αποσυρόταν από την τηλεόραση το νέο έτος.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου (8/10 έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις τόσο από τον ίδιο όσο και από τον ΑΝΤ1 για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν δύο κεντρικά σημεία των διαπραγματεύσεων, τα οποία φαίνεται πως αφορούν την διάρκεια τόσο του συμβολαίου όσο και της εκπομπής ενώ μάλιστα έχει πέσει στο τραπέζι το σενάριο που θέλει τον Γιώργο Παπαδάκη, όταν αποχωρήσει από το πόστο του μπροστά στις κάμερες να αναλάβει θέση συμβούλου στον σταθμό, μιας και αποτελεί μέλος του δυναμικού του εδώ και πάρα πολλά χρόνια.