Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ για το Love It - Εκτός αέρα η Ιωάννα Μαλέσκου

Τι έχει συμβεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ για το Love It - Εκτός αέρα η Ιωάννα Μαλέσκου

Χαμός επικρατεί στις εκπομπές, καθώς λόγω του χιονιά που έχει φέρει η κακοκαιρία Ελπίς πολλοί δρόμοι έχουν κλείσει. Αποκλεισμένος στο σπίτι του είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ και η εκπομπή Love It δεν θα βγει στον αέρα, αφού η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται επίσης αποκλεισμένη.

Η ανακοίνωση έγινε από την επίσημη σελίδα της εκπομπής στο Instagram πριν από λίγα λεπτά η οποία αναφέρει: «Λόγω της έκτακτης επικαιρότητας η σημερινή εκπομπή δεν θα μεταδοθεί. Να παραμείνετε ζεστοί και ασφαλείς, και εμείς θα τα πούμε σύντομα! Πολλά φιλιά».

Η ανάρτηση της Μαλέσκου για το Love It

Ανάρτηση έκανε στο προφίλ της και η Ιωάννα Μαλέσκου, δείχνοντας το χιόνι που έχει καλύψει τα πάντα στην περιοχή που μένει.

Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ για το το Love It

Κόβεται οριστικά το Love It

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν βλέπουμε την Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Love it». Βέβαια, λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης έχουν υπάρξει αρκετές αλλαγές στην εκπομπή προκειμένου να ανέβουν κάτι που είναι δύσκολο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η γνωστή παρουσιάστρια αναμένεται να ολοκληρώσει αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως θα συνεχίσει κανονικά στον χώρο της παρουσίασης καθώς στο τραπέζι έχουν πέσει πολλές προτάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει δεχτεί πρόταση από το STAR να στήσει εκ νέου την πρωινή του ζώνη, μιας και το δίδυμο των ραδιοφωνικών παραγωγών με την εκπομπή «Brekfast at Star», δεν σημείωσε την επιτυχία που περίμεναν. Να τονίσουμε πως την θέση της προβλέπεται να αναλάβει μια άλλη γνωστή παρουσιάστρια, βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.