«Άμα δεν το αντέχεις, τράβα ψόφα» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τη Super Κική

Χαμός με τις αναρτήσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Άμα δεν το αντέχεις, τράβα ψόφα» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τη Super Κική

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Super Κική θέλησε να στηρίξει τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και να επιτεθεί στον Ηλία Γκιώνη για όλα όσα έχει πει τις τελευταίες μέρες για τους Έλληνες influencers.

Το ξέσπασμά της μάλιστα προκάλεσε και την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα (δείτε εδώ πώς της απάντησε ο παρουσιαστής).

To ξέσπασμα της Super Κικής

«Άμα ζηλεύεις που εγώ με τον άλφα, βήτα τρόπο με ακολούθησαν 10, 20, 50.000 κόσμος και για κάποιο λόγο βγάζω και κάποια λεφτά, άμα δεν το αντέχεις, τράβα ψόφα ρε μ@λ@κ@ αν είναι να τη βγάζεις την κ@λοχολή σου», ανέφερε μεταξύ άλλων στο ξέσπασμά της η Super Κική.

Η συγκλονιστική ιστορία της

«Στα ναρκωτικά, στο κομμάτι του εθισμού που είναι τόσο μεγάλη η διαφορά του τότε με το τώρα, που οριακά είναι σαν να περιγράφω μία ταινία. Δε θυμάμαι ότι ήμουν εγώ. Έχω κάνει πάρα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία κι έχω μάθει να με αγαπάω πάρα πολύ να ξέρεις.

Μπορεί να φαίνομαι “κουκουρούκου” αλλά γενικά είμαι πολύ προσεχτική στο πόσο θα “λερώσω” το μέσα μου. Έχω παλέψει αρκετές φορές με την κατάθλιψη μέχρι που μαθαίνεις να παίζεις με αυτό, δηλαδή θυμάμαι ότι είχαν πει ότι είναι χρόνια κατάθλιψη και δεν φεύγει. Και γι’ αυτό δε χρειάστηκε να πάρω φάρμακα και αγωγή. Σε κάτι τέτοια πεισμώνω πολύ με τον εαυτό μου.

Έγινα αντιδραστική από πολύ μικρή λόγω των γονιών μου, που μου έλεγαν πολλά ψέματα. Αυτό με έκανε να είμαι άκρως ειλικρινής. Για παράδειγμα, μου έτυχε να παντρευτεί η μάνα μου κρυφά από εμένα. Έτυχε να δω φωτογραφίες γάμου με τα ξαδέρφια παρανυφάκια δίπλα, μόνο εγώ δεν είχα πάει.

Η μεγαλύτερή μου ανάγκη ανέκαθεν ήταν να μπορέσει να με αποδεχτεί ο κόσμος. Για παράδειγμα, σε όποια δουλειά πήγαινα ως σερβιτόρα, θυμάμαι ότι φρόντιζα να μάθουν στην πρώτη βδομάδα ότι έχω κάνει φυλακή, για να μην το μάθουν μετά και με διώξουν. Παρόλα αυτά, με έδιωχναν έτσι κι αλλιώς γιατί έλεγαν ότι μπορεί να μας κλέψει το ταμείο. Σπάνια με εμπιστεύτηκαν εργοδότες για καιρό», είπε χαρακτηριστικά