Θλίψη για την Πηνελόπη Πλάκα - «Είναι δύσκολο βλέπεις να σε αποχαιρετήσω...»

«Μέρες τώρα προσπαθώ να το διαχειριστώ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θλίψη για την Πηνελόπη Πλάκα - «Είναι δύσκολο βλέπεις να σε αποχαιρετήσω...»

Δύσκολες στιγμές περνάει τις τελευταίες ημέρες η Πηνελόπη Πλάκα, καθώς έφυγε από τη ζωή ο σκύλος της, τον οποίος λάτρευε πολύ και ήταν μέλος της οικογένειας της από πολύ μικρή ηλικία.

Η ηθοποιός η οποία έχει χάσει και ένα αγαπημένο πρόσωπο της, προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση και θέλησε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Πλάκα για την απώλεια του σκύλου της

«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Μέρες τώρα προσπαθώ να το διαχειριστώ..είναι δύσκολο βλέπεις να σε αποχαιρετήσω.. αλλά ο κύκλος έκλεισε.Ηρθες μου έδωσες χαρά, αγάπη μέχρι τον ουρανό , μεγαλωσαμε παρέα και έφυγες. Σαγαπω περακο μου. Δεν πρόκειται ποτέ να σε ξεχάσω. Σαγαπω και μου λείπεις. Ήσουν πολύ καλό αγόρι! Σας παρακαλώ αντί για κάποιο σχόλιο καντε μια ευχή για τον καλύτερο μου φίλο!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για την Πηνελόπη Πλάκα

Γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1991 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Αργύρης, είναι χρυσοχόος ενώ η μητέρα της, Μάρθα, δικηγόρος. Έχει έναν μικρότερο αδελφό και δύο μεγαλύτερες ετεροθαλείς αδελφές. Η καταγωγή της είναι από το Άδενδρο Θεσσαλονίκης και την Κοζάνη. Φοίτησε σε εκκλησιαστικό σχολείο θηλέων και έπειτα πέρασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από το οποίο δεν έχει αποφοιτήσει λόγω της ενασχόλησης της με την υποκριτική. Σε ηλικία δεκαεννιά ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη δραματική σχολή της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στις αρχές του 2012, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ζωής στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Είναι Στιγμές» (σε σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη και Στράτου Μαρκίδη). Για το συγκεκριμένο ρόλο πέρασε από οντισιόν το καλοκαίρι του 2011 και επιλέχθηκε ανάμεσα σε 1.800 υποψήφιες. Μετά το τέλος της σειράς, συμμετείχε στην εκπομπή μαγειρικής του MEGA, «Dr. Cook». Τη σεζόν 2013-2014 είχε βασικό ρόλο στη κωμική σειρά του MEGA, «Με τα παντελόνια κάτω» (σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου) όπου συνεργάστηκε με ηθοποιούς όπως Κώστας Βουτσάς, Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Αριέττα Μουτούση μεταξύ άλλων.

Από τον Οκτώβριο 2014 μέχρι το καλοκαίρι του 2017 συμμετείχε ως Γκέλυ στη σειρά του ΑΝΤ1, «Οι Συμμαθητές» (σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου), ενσαρκώνοντας τη κόρη του Παύλου Χαϊκάλη και της Χριστίνας Τσάφου. Από το 2018 μέχρι το 2020 πρωταγωνίστησε στη κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Πέτα τη φριτέζα» δίπλα στον Γιάννη Μπέζο και στον Φάνη Μουρατίδη. (σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού).