Βάλια Χατζηθεοδώρου: Μας συστήνει την μαμά και τη γιαγιά της - Η τρυφερή φωτογραφία

Μοιάζουν πολύ!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Βάλια Χατζηθεοδώρου: Μας συστήνει την μαμά και τη γιαγιά της - Η τρυφερή φωτογραφία

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μας συστήθηκε μέσα από την επιτυχημένη συμμετοχή της στο γνωστό τηλεπαιχνίδι του Star, «Ο τροχός της τύχης», που παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης και στο οποίο συμμετείχε για δύο τηλεοπτικές σεζόν. Το μοντέλο, το τελευταίο διάστημα, είναι σε σχέση με τον Πέτρο Πυλαρινό και οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι.

Μάλιστα, πρόσφατα, η ίδια απάντησε οριστικά στις φήμες που την θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ως λάτρης των social media, η Βάλια Χατζηθεοδώρου ενημερώνει συχνά τους διαδικτυακούς της ακόλουθους για την καθημερινότητά της και μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από αυτήν. Έτσι, το μεσημερι της Δευτέρας 24/01, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μας συστήνει την μητέρα της και τη γιαγιά της και είναι και οι δύο κούκλες.

Η ανάρτηση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

Η μαμά και η γιαγιά της Βάλιας Χαζτηθεοδώρου.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της στο You

Την ίδια στιγμή που βρισκόταν στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη ως το κορίτσι του “Τροχού της τύχης” ένας άλλος....Πέτρος, ήρθε για να της αναστατώσει την ζωή. Η γνωριμία και η σχέση της με τον frontman των Alcatrash και συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά, ο έρωτας και η ζήλια, το διαζύγιο των γονιών της σε μικρή ηλικία, η ασθένεια που της έκοψε για λίγο τα φτερά στο modeling, τα νέα σχέδια που κάνει για την τηλεόραση τώρα που έληξε η συνεργασία της με το Star.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μιλά ανοιχτά για όλα και φωτογραφίζεται με την καλύτερη καλοκαιρινή της διάθεση για το You!

Από την Κατερίνα Μπούσιου - Φωτογραφίες Κώστας Καπαρελιώτης

Βάλια Χατζηθεοδώρου περιοδικό YOU

Το modeling με το οποίο ακόμη ασχολείσαι, ήταν παιδικό σου όνειρο;

Ξεκίνησε τυχαία μετά τις σπουδές που έκανα ως αισθητικός και τις πρώτες δουλειές που έκανα ως make up artist. Μια μέρα αρρώστησε το μοντέλο που θα έβαφα και μου ζήτησαν σε μια φωτογράφηση να πάρω εγώ την θέση της. ''Ηρθε εντελώς ξαφνικά το modeling στην ζωή μου και αποφάσισα μετά να το συνεχίσω.

Είχες δηλώσει κάποτε ότι λόγω του μακιγιάζ κάποια στιγμή έπαθες μια σοβαρή μόλυνση στο πρόσωπό σου...

Πριν από δύο χρόνια έπαθα αυτή την μόλυνση η οποία μου δημιούργησε κυστική ακμή στο πρόσωπό μου. Μου έκοψε τα φτερά και νόμιζα ότι τέλειωσαν όλα για εμένα ως μοντέλο. Προκλήθηκε από ένα μικρόβιο, προφανώς από κάποιο πινέλο στο μακιγιάζ. Στην συνέχεια όμως έγινε ένα ιατρικό λάθος με την πρώτη θεραπεία που έκανα που αντί να περιορίσει την μόλυνση, την εξάπλωσε σε όλο μου το πρόσωπο. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά, έκανα και ειδική φαρμακευτική αγωγή για να το ξεπεράσω, αλλά πρέπει πάντα να προσέχω γιατί η ακμή ενηλίκων δεν είναι μια πάθηση που εξαφανίζεται έτσι απλά.