Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι αναρτήσεις της με αφορμή το κλείσιμο των σχολείων

Η αναδρομή στις χειμερινές της διακοπές

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι αναρτήσεις της με αφορμή το κλείσιμο των σχολείων

Από το «χιονισμένο» πλατό του Happy Day, στο Πικέρμι, μας υποδέχθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Δευτέρας 24/01. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, με αφορμή την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικης που απαγορεύει την λειτουργία των σχολείων την Δευτέρα και την Τρίτη, ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να μας δείξει πως πέρασε το απόγευμα της Κυριακής 23/01 μαζί με τα παιδιά της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε δύο φωτογραφίες στο προφιλ της, μέσω των Instastories, όπου στη μία διαβάζει μαζί με τα παιδιά της και κάνουν την σχολική τους προετοιμασία για την επόμενη ημέρα, ενώ λίγο αργότερα και αφού είχαν ολοκληρώσει τις εργασίες τους, έμαθε πως δεν θα χρειαστεί να πάνε τελικά στο σχολείο.

Οι αναρτήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το κλείσιμο των σχολείων

«Όταν αφήνεις τα μαθήματα για Κυριακή απόγευμα...»: έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση η παρουσιάστρια, δείχνοντας ότι διαβάζει τις κόρες της τελευταία στιγμή πριν πάνε στο σχολείο, ώστε να είναι προετοιμασμένες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το κλείσιμο των σχολείων.

«Όταν αφού κάναμε τα μαθήματα μάθαμε ότι τελικά δεν θα ανοίξουν τα σχολεία!»: έγραψε σε μια δεύτερη ανάρτηση της, όταν έμαθε πως τελικά τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το κλείσιμο των σχολείων.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγήκε έξω από το πλατό του Happy Day για να δει το χιόνι

Η κακοκαιρία Ελπίς έχει "χτυπήσει" την Αττική για τα καλά, με πολλούς δρόμους της Αθήνας να έχουν κλείσει και η κυκλοφορία να έχει απαγορευτεί. Πολλές είναι οι περιοχές που έχουν κυριολεκτικά βυθιστεί στο χιόνι. Μία από αυτές είναι και το Πικέρμι, στο οποίο βρίσκεται το στούντιο του Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας 24/01, έπειτα από ένα διαφημιστικό διάλειμμα αποφάσισε να βγει έξω στο χιόνι για να παίξει και να υποδεχτεί τους τηλεθεατές από εκεί.

Λίγο αργότερα, έχοντας παγώσει όπως είπε η ίδια επέστρεψε πίσω στο πλατό για να συνεχίσει την εκπομπή από εκεί.