Στιγμές ευτυχίας για τη Χριστίνα Κοντοβά - Νέα στιγμιότυπα με τη μικρή Ada

Παίζει για πρώτη φορά πιάνο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τη Χριστίνα Κοντοβά - Νέα στιγμιότυπα με τη μικρή Ada

Η καθημερινότητα της Χριστίνας Κοντοβά έχει αλλάξει 180 μοίρες από τη μέρα που η μικρή Ada μπήκε στη ζωή της. Εδώ και λίγο καιρό, η Ada βρίσκεται στην Ελλάδα και έτσι, η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων έφτιαξε το πιο γουστόζικο δωμάτιο για την αγαπημένη της κόρη.

Αυτή τη φορά, η αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο η μικρή Ada κάνει τα πρώτα βήματά της στο πιάνο.

Θυμίζουμε πως για τη διαδικασία της υιοθεσίας, η Χριστίνα Κοντοβά χρειάστηκε να μείνει κάποιο καιρό στον τόπο καταγωγής του παιδιού για λόγους προσαρμογής, ωστόσο πλέον οι δυο τους βρίσκονται στην Ελλάδα και περνάνε όλο τον ελεύθερο χρόνο που έχουν μαζί. Μαμά και κόρη είναι πολύ ευτυχισμένες και δε διστάζουν να το δείχνουν.

Το βίντεο της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της

Πρώτη μέρα στο σχολείο για την μικρή Ada - Φωτογραφίες

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χριστίνα Κοντοβά, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της υιοθεσίας της μικρής Ada και την επιστροφή μαμάς και κόρης πίσω στην Ελλάδα έπειτα από δύο χρόνια διαμονής τους στην Ουγκάντα. Μαμά και κόρη απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ημέρας μαζί, με την αγαπημένη σχεδιάστρια να ενημερώνει συνεχώς τους ακόλουθους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την καθημερινότητά της με τον ερχομό της κόρη της στη ζωή της.

Η χθεσινή μέρα για τη Χριστίνα Κοντοβά και την κόρη της ήταν πολύ σημαντική, καθώς η μικρή Ada πήγε για πρώτη φορά στο σχολείο και η μαμά της δημοσίευεσε στιγμές από την διαδρομή τους προς το σχολείο.

Στην πρώτη φωτογραφία της Χριστίνας Κοντοβά βλέπουμε την μικρή Ada να περπατάει προς το σχολείο, ενώ στην δεύτερη, η περήφανη μαμά μας δείχνει πως προετοίμασε κάποια δώρα για τους συμμαθητές της κόρης της.

Η μικρή Αντα πάει στο σχολείο.

Η μικρή Αντα πάει στο σχολείο.