Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ξέσπασε η Νικολέττα Ράλλη: «Άρχισαν πάλι να μου τις στέλνουν, αντί να...»

«Δε μπορώ να καταλάβω, δε φοβούνται;»

Ξέσπασε η Νικολέττα Ράλλη: «Άρχισαν πάλι να μου τις στέλνουν, αντί να...»
News 24.01.2022 16:44
Από Ίρις Βίλα

Η Νικολέττα Ράλλη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η οποία μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει πως μετά από την δική της περιπέτεια με την διαρροή φωτογραφιών της από προσωπικές στιγμές, κάποιοι άρχισαν να της τις στέλνουν ξανά σε μηνύματα.

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Ράλλη

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το είχε δει όλη η Ελλάδα όταν είχε γίνει το θέμα αλλά τότε δεν ήταν τόσο γνωστή η παραβίαση προσωπικών δεδομένων, στιγμών και φωτογραφίών. Δεν είναι κάτι που είχε κρύψει αλλά άλλο είναι να συζητάς κάτι όταν έχει γίνει και άλλο μετά από έξι χρόνια. Είναι πολλά τα χρόνια. Δεν είναι κάτι που με ταράζει πλέον καθόλου.

Χθες όταν βγήκα και το είπα αυτό, άρχισαν πάλι να μου στέλνουν μηνύματα αγόρια. Άρχισαν να μου στέλνουν πάλι τις φωτογραφίες και πάλι κάποιες που δεν είμαι εγώ. Αντί να φοβηθούνε… Δηλαδή, όταν βλέπεις προφιλ αληθινά και κάποια που είναι με τη γυναίκα τους στη φωτογραφία προφίλ, δε μπορώ να καταλάβω, δε φοβούνται;

Το μαθαίνεις από καλοθελητές αυτό που στα στέλνουν, και υπάρχουν και οι πραγματικά καλοί άνθρωποι που σου λένε ότι έχει γίνει αυτό και αυτό που δε θα σου στείλουν καν τη φωτογραφία. Θυμάμαι ότι επειδή ήθελα να ελέγχω τι γίνεται και να κατεβάζω πράγματα, έτρεμα μη χάσω καμία εξέλιξη και δε πήγαινα ούτε σινεμά για να μη χάσω καμία εξέλιξη στο κινητό μου. Δεν ήθελα να μου κλείνει ποτέ το κινητό.

Μου έστειλε προχθές screenshot ένα παιδί από μια ομαδική συνομιλία ενός πολύ γνωστού ραδιοφώνου με αντρικό κοινό και είναι ένας εκεί μέσα που λέει “μάγκες για να τσεκάρετε αυτό που είπε η Ράλλη σήμερα στην εκπομπή μπείτε σε αυτό το link” και έστειλε link με τις φωτογραφίες μου».

Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη - «Το όνομά μου γιατί δεν έχει πότε συζητηθεί όπως της Μαλέσκου;»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου (22/1) η Ιωάννα Μαλέσκου -διαβάστε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε-, η οποία στάθηκε αφορμή για την Νικολέττα Ράλλη να εκφράσει δημόσια ένα παράπονό της.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου, στην ρώτηση για το αν έχει δεχτεί πρόταση για άλλη εκπομπή, απάντησε πως αν προκύψει δεν θα πει όχι.

Μετά λοιπόν την προβολή του εν λόγω αποσπάσματος, η Νικολέττα Ράλλη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να πω το παράπονό μου; Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω στο κομμάτι της παρουσίασης από τα 25 μου και κοντεύω τα 39 και θεωρώ ότι έχω κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στις εκπομπές. Εμένα το όνομά μου γιατί δεν έχει ποτέ συζητηθεί; Δεν το λέω για την Ιωάννα. Έχω προτάσεις».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νικολέττα Ράλλη: "Έσπασε" την σιωπή της για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της

Δύσκολες ώρες για την Νικολέττα Ράλλη - Το έμαθε σήμερα νωρίς το πρωί

Share