«Μπορεί ο άνθρωπος να μην...» - Η αποστομωτική απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου στον Γιώργο Λιάγκα

Αναφορικά με το σχόλιο πως μιλάει επί τέσσερα λεπτά δίχως να καταλαβαίνει τι ακριβώς λέει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μπορεί ο άνθρωπος να μην...» - Η αποστομωτική απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου στον Γιώργο Λιάγκα

Στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» και τον δημοσιογράφο Βασίλη Πανουργιά μίλησε το πρωί του Σαββάτου (22/1) η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας πως μιλάει επί τέσσερα λεπτά δίχως να καταλαβαίνει τι ακριβώς λέει.

Η απάντηση της Μαλέσκου στον Λιάγκα

«Η αλήθεια είναι ότι δεν άκουσα το συγκεκριμένο σχόλιο. Για να το λέει ο Γιώργος Λιάγκας προφανώς και αυτή την αίσθηση θα έχει άρα με κάποιον τρόπο δυσκολεύεται. Δεν το ξέρω, να πω την αλήθεια. Νομίζω ότι γίνομαι αντιληπτή.

Εσύ όση ώρα μιλάμε, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω; Εντάξει, μπορεί όντως να μην καταλαβαίνει ο άνθρωπος. Νομίζω ότι γίνομαι πολύ, πολύ κατανοητή κάθε φορά που μιλάω. Είτε στην καθημερινότητα μου είτε στην εκπομπή», ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Ό,τι αφορά τη νέα σεζόν δεν θα το συζητήσουμε»

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες για την Ιωάννα Μελέσκου που την θέλουν από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται εκτός ΣΚΑΪ. Έτσι, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» πέτυχε την γνωστή παρουσιάστρια την οποία την οποία μεταξύ άλλων ρώτησαν για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα με αποτέλεσμα να δώσει την δική της απάντηση.

«Παιδιά οτιδήποτε σχετίζεται με τη νέα σεζόν είναι κάτι το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να συζητήσουμε μαζί και ειδικά έξω στον δρόμο. Και σίγουρα δεν αφορά σε εμάς και στη δεδομένη στιγμή.

Είναι κάτι που όταν λήγει μια σεζόν όλοι οι επαγγελματίες συζητάνε, αν θα συνεχίσουν εκεί που είναι ή αν θα πάνε κάπου αλλού. Οπότε δεν έχω κάποια απάντηση να σας δώσω, μόνο να μου ευχηθείτε να είναι όλα καλά. Αυτό θα το ήθελα πολύ».