Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου έχει γίνει πρόταση για το...»

Η αποκάλυψη της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου έχει γίνει πρόταση για το...»

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου πραγματοποίησε ο θίασος της θεατρικής παράστασης Σκρούτζ.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια αναφέρθηκε για όλους και για όλα καθώς και για το γεγονός ότι της είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει στο Survivor. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει τον λόγο που δεν θα χωρίσει ποτέ με τον Φώτη Μπερνάντο

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor και μάλιστα ήταν πολύ δελεαστική και θα πήγαινα αν ήμουν σε μια άλλη φάση της ζωής μου. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, εκείνος – ο όποιος εκείνος – γνωρίζει αν έχει λεφτά να βάλει φαγητό στο τραπέζι και την οικογένειά του. Από τη στιγμή που του προσφέρεται μια δουλειά με τόσα πολλά χρήματα, καλά κάνει και πάει».

«Μου είπαν ότι ήμουν παραπάνω κιλά και...» - Η εξομολόγηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για το bullying

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής (14/1) η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο bullying που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της ενώ μίλησε και το πρόβλημα υγείας της.

«Μου είπαν ότι ήμουν παραπάνω κιλά απ'ότι θα πρεπε για μια φωτογράφιση στα ξεκινήματά μου, λες και εγώ πήγα για μοντέλο να φωτογραφηθώ.

Τέτοια παράξενα πράγματα, τα οποία ήταν στην αρχή αρκετά "πληγωτικά", αλλά μπήκα στην διαδικασία να απενοχοποιήσω όλο αυτό το πράγμα και να μη με νοιάζει η γνώμη των άλλων ανθρώπων, γιατί εγώ ξέρω πώς θέλω και πώς μπορώ να είμαι. Δεν με νοιάζει τίποτα πια», κατέληξε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.