Στο νοσοκομείο με κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου πρώην παίκτρια της “Φάρμας”

Την πήρε άμεσα ασθενοφόρο από το σπίτι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο με κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου πρώην παίκτρια της “Φάρμας”

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα οδηγήθηκε πρώην παίκτρια της Φάρμας έπειτα από κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας στιγμές από την πρώτη κιόλας στιγμή μέχρι και όταν έκανε εισαγωγή.

Αυτή η πρώην παίκτρια της Φάρμας έπαθε κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου

Ο λόγος για την Κρίστυ Λυκοπούλου, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου και της έγινε εισαγωγή, καθώς όπως προαναφέραμε υπέστη κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου.

«Κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου. Είμαι καλά προς το παρόν και ξέρετε πόσο δυνατή είμαι. Όταν είμαι σε θέση θα απαντήσω σε όλους. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά τας», έγραψε η πρώην παίκτρια της Φάρμας σε μια από τις αναρτήσεις μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Στο νοσοκομείο με κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου πρώην παίκτρια της “Φάρμας”

Στο νοσοκομείο με κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου η πρώην παίκτρια της “Φάρμας” Λυκοπούλου

Στο νοσοκομείο με κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου η Λυκοπούλου

Με κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου η πρώην παίκτρια της “Φάρμας” Λυκοπούλου

Κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου “Φάρμα” Λυκοπούλου

Λίγα λόγια για τη Κρίστυ Λυκοπούλου

Είμαι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, και μεγαλωμένη ως καλλιτέχνης, αφού από τα 5 μου έπαιζα θέατρο. Είμαι 100% Υδροχοάκι, με cool προσωπικότητα, ελεύθερο πνεύμα γεμάτο φαντασία και πρωτοπόρες ιδέες. Λατρεύω την εξέλιξη και να ανακαλύπτω διαρκώς, μέσα από όλες τις συνθήκες, νέες εκδοχές του εαυτού μου!

Αν και σπούδασα στο ΑΕΙ Θεατρικών Σπουδών στην Πάτρα, ούσα από τα 17 μου με μια βαλίτσα στο χέρι και ζώντας σε Εστία, σε ένα δωμάτιο 1χ1 χωρίς τουαλέτα και ετοιμόρροπη να πέσει από τους σεισμούς, τα κατάφερα και συνέχισα στη δραματική σχολή Ίασμος Αθηνών. Όσο σπούδαζα υποκριτική, και παράλληλα δούλευα σαν δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού σε παιδιά, ο θάνατος του πατέρα μου με ανάγκασε να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη, όπου εργάστηκα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Η γυμναστική υπήρχε πάντα στη ζωή μου, αφού από 12 ετών ξεκίνησα στίβο στο 100αρι και ανώμαλο δρόμο, συμμετέχοντας σε πολλούς αγώνες ανηλίκων και βγαίνοντας 2η σε διαγωνισμούς στη Βόρεια Ελλάδα. Πιστεύω πολύ στον Θεό, πήγαινα στο Κατηχητικό, μεγάλωσα με αρχές και έκανα 10 χρόνια παραδοσιακούς χορούς! Η οικογένειά μου μένει στην Αριδαία και παράγει μέλι, ενώ ο γαμπρός μου είναι ιερέας. Νιώθω απόλυτα ευγνώμων για όσα είμαι και προτείνω στον κόσμο να… believe the unbelievable! Πιστεύω ότι η ζωή τώρα ξεκινάει και ότι από αυτά που έχω να κάνω, βρίσκομαι μόλις στο 0!

Φάρμα 18 παίκτες 14