Σώθηκε από θαύμα η Κέλλυ Κελεκίδου - Παραλίγο ατύχημα στο δρόμο

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σώθηκε από θαύμα η Κέλλυ Κελεκίδου - Παραλίγο ατύχημα στο δρόμο

Από θαύμα σώθηκε η Κέλλυ Κελεκίδου, όταν την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της εν μέσω κακοκαιρίας Ελπίς, έπεσε μπροστά από το αυτοκίνητο της ένα δέντρο από τον αέρα και το χιόνι.

Την είδηση έκανε γνωστή η τραγουδίστρια όταν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο ντοκουμέντο που την ώρα που οδηγεί να φτάσει στο σπίτι της και δέντρο έπεσε ακριβώς δίπλα της.

«Πτώση δέντρου μπροστά μου. Άγιο έχω», έγραψε χαρακτηριστικά, την ώρα που τα προβλήματα στους δρόμους είναι πολλά, ενώ τα ΜΜΜ έχουν καθαριστεί.

Εικόνα από το παραλίγο ατύχημα της Κέλλυς Κελεκίδου

Σώθηκε από θαύμα η Κέλλυ Κελεκίδου

Αποκάλυψη για την σχέση Κελεκίδου και Κουρκούλη

Ένα φοβερό ντούετο ετοίμασαν για το (16/10) live του J2US ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, αυτός που τους βοήθησε στις πρόβες ήταν ο Νίκος Κουρκούλης!

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο στούντιο μαζί με τους παρουσιαστής και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και το λόγο που έκρυβαν τη σχέση τους στην αρχή με την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Είναι ένα τραγούδι που μας χαρακτηρίζει και μας χαρακτήριζε την εποχή εκείνη με την Κέλλυ. Ήταν αφορμή ο δεσμός μας που ήμασταν μαζί. Το κρύβαμε. Ήταν μια κοινή απόφαση και των δύο μας. Η Κέλλυ ήθελε πρώτα να είναι σίγουρη για τον δεσμό. Κι εγώ το ίδιο, μην τα ρίχνουμε μόνο στην Κέλλυ. Μετά βγήκε μόνο του το πράγμα», είπε ο Νίκος Κουρκούλης με την Κατερίνα Καινούργιου να προσθέτει: «Αλίμονο σε εμάς που τα βγάζουμε πριν να είμαστε σίγουρες».