Ντάνιελ Νούρκα: Αψήφισε το «τσουχτερό» κρύο και βγήκε ημίγυμνος στο χιόνι - Φωτογραφία

«Ξεσηκώθηκε» το Instagram

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ντάνιελ Νούρκα: Αψήφισε το «τσουχτερό» κρύο και βγήκε ημίγυμνος στο χιόνι - Φωτογραφία

O Ντάνιελ Νούρκα, που γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», είναι αρκετά ενεργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συνεχώς ενημερώνει τους διαδικτυακούς του ακόλουθους για την καθημερινότητα του. Ο ίδιος μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα μέσα από την μέρα του και, μάλιστα, ανεβάζει αρκετά συχνά επαγγελματικές φωτογραφίες από την επαγγελματική του πορεία ως μοντέλο.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα προκάλεσε με τις ημίγυμνες φωτογραφίες του στο Instagram, με αφορμή την κακοκαιρία Ελπίς, που έπληξε την χώρα από το πρωί της Δευτέρας 24/1, το ίδιο βράδυ, βγήκε έξω στο χιόνι για να φωτογραφηθεί, χωρίς όμως να φορέσει την μπλούζα του. Τα σχόλια έπεσαν «βροχή», όπως είναι φυσικό.

Η ανάρτηση του Ντάνιελ Νούρκα στο χιόνι

«Αύριο 40»: έγραψε ο ηθοποιός στην περιγραφή της φωτογραφίας του.

Οι δηλώσεις για την σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 21/01 η Τζένη Καζάκου μαζί με τον Ντάνιελ Νούρκα βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» όπου αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων για την αγαπημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς μίλησαν για την μέχρι τώρα πορεία τους στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και το πώς αποφάσισαν να ασχοληθούν με αυτήν.

«Εγώ μεγάλωσα μέσα σ’ αυτό το χώρο. Πάντα με μάγευε, αλλά δεν το ονειρευόμουν από μικρή. Όταν άρχισα να ψάχνω με τι θα ασχοληθώ, δεν μου άρεσε τίποτα. Το θέατρο ήταν η τρίτη επιλογή, μετά τη φωτογραφία και την ψυχολογία» τόνισε και συμπλήρωσε πως «όταν τους είπα ότι δεν θα δώσω πανελλήνιες, δεν τους ξάφνιασε.

Από την πλευρά του ο Ντάνιελ Νούρκα ανέφερε: «Στην εφηβεία μου άρεσε και είπα ότι θέλω να το δοκιμάσω. Έτσι αποφάσισα να δώσω σε μια δραματική σχολή και να δω πως είναι από μέσα. Μου άρεσε και το συνέχισα και έτσι έφτασα μέχρι τους “Συμπέθερους”».

Μάλιστα, για την πορεία του νεαρού ζευγαριού στη σειρά, οι δύο τους ανέφεραν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μεταξύ τους, ενώ ο Ντάνιελ Νούρκα σημείωσε ότι ο πατέρας του Άλφρεντ, Μπουκουράν θα βρεθεί στο Κουδουνάρι και θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις τους.