Τον κοιτούσαν όλοι με το στόμα ανοιχτό - Έκανε snowboard στο Κολωνάκι ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Επικό βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τον κοιτούσαν όλοι με το στόμα ανοιχτό - Έκανε snowboard στο Κολωνάκι ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Μπορεί λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς να σημειώθηκαν πολλά προβλήματα και χιλιάδες πολίτες να εγκλωβίστηκαν στους δρόμους, ωστόσο, όσοι αποφάσισαν την Δευτέρα 24/1 να μην βγουν από τα σπίτια τους απόλαυσαν το χιόνι. Ανάμεσα τους και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο τραγουδιστής το πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε… χιονοδρομικό κέντρο. Φόρεσε το snowboard και κατέβηκε τους χιονισμένους δρόμους στο Κολωνάκι, ενώ κατέβηκε και πιο κεντρικά μαζί με την παρέα του.

Βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγινε viral στο διαδίκτυο.

Το βίντεο του Κωνσταντίνου Αργυρού

Φωτογραφίες από το σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Κολωνάκι

O Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο αγαπημένους και επιτυχημένους τραγουδιστές της νέας γενιάς καλλιτεχνών, λάτρης των social media και αδιαμφισβήτητα εντάσσεται στην λίστα με τους πιο γοητευτικούς Έλληνες άνδρες. Για την προσωπική του ζωή πολλά έχουν ακουστεί με πιο πρόσφατο δημοσίευμα να αναφέρει πως έχει χωρίζει από την σύντροφό του - δείτε με τα ήταν σε σχέση.

Ωστόσο, αυτό που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είναι και η διακόσμηση του σπιτιού του, αφού είναι από τους λίγους άνδρες που είναι τακτοποιημένοι και έχουν δώσει σημασία ακόμη και στην λεπτομέρεια.

Ο τραγουδιστής έχει φύγει εδώ και χρόνια από το σπίτι των γονιών του στο Ιλιον και μετακόμισε στο Κολωνάκι. Σε ένα μίνιμαλ, λευκό διαμέρισμα, με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, όπως το υπέροχο τζάκι στο σαλόνι του. Το εσωτερικό του μοιάζει βγαλμένο από αισθηματική ταινία όπου περιμένεις πως και πως να βγει ο κούκλος πρωταγωνιστής αγουροξυπνημένος να σου πει "καλημέρα".

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, λοιπόν, μέσα από το προφίλ του στο Instagram μας έχει βάλει μέσα στο σπίτι του και μας έχει δείξει γωνιές του σπιτιού του. Η minimal αισθητική και τα λιτά χρώματα κυριαρχούν, ενώ υπάρχει έντονο το στοιχείο του ξύλου, αλλά και μοντέρνα σημεία χωρίς υπερβολές. Φυσικά, στο σπίτι του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν θα μπορούσε να μην έχει πιάνο, καθώς το πάθος του για τη μουσική είναι γνωστό.