Παντρεύεται γνωστός παρουσιαστής και το ανακοίνωσε στον αέρα του The 2night Show

«Κουβαλούσα το δαχτυλίδι σε μια ξένη χώρα...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Παντρεύεται γνωστός παρουσιαστής και το ανακοίνωσε στον αέρα του The 2night Show

Μια ιδιαίτερη είσοδο έκαναν ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, οι παρουσιαστές του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», στο πλατό «The 2Night Show» στο οποίο βρέθηκαν καλεσμένοι για να μιλήσουν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Οι παρουσιαστές μίλησαν για την συμμετοχή τους στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ ο Νικόλας Ράπτης, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την σχέση του με τον Γρηγόρη, ανακοίνωσε ότι έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του.

Η αποκάλυψη της πρότασης γάμου του Νίκου Ράπτη στην σύντροφο του

«Έξι χρόνια κλείνουμε μαζί, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στο κορίτσι μου. Υπήρξε μια στιγμή αμηχανίας, αλλά τελικά είπε το “ναι”. Η πρόταση γάμου έγινε στο Παρίσι. Είχα μεγάλο άγχος που κουβαλούσα το δαχτυλίδι σε μια ξένη χώρα, χρησιμοποιούσαμε και τα μέσα μεταφοράς, φοβόμουν μήπως μας το κλέψουν. Κατάλαβες πως το λέω, είμαι από χωριό εγώ. Ένα δαχτυλίδι πήρα στον άνθρωπό μου, το αξίζει.

Δεν ήθελα να κάνω την πρόταση γάμου ούτε στον Πύργο του Άιφελ, ούτε σε κάποιο εστιατόριο, αλλά στην Disneyland. Ήθελα να είναι παραμυθένιο, ήταν φανταστικά. Το feeling είναι χαρά, ευτυχία και γέλιο. Έβαλα το μονόπετρο σε ένα κουκλάκι, γονάτισα μπροστά στην Εμμανουέλα και της ζήτησα να με παντρευτεί. Δεν το περίμενε, υπήρχε αμηχανία. Της λέω “ωχ κοίτα τι έχει η Minnie”, κοκκαλώνει και εκείνη την ώρα με κοιτάζει της λέω “θες να με παντρευτείς”.

Υπήρχε σου λέω αμηχανία. Ήθελα να το κάνω στο τρενάκι, αλλά έλεγα μη μου φύγει κάνα δαχτυλίδι. Δεν ξέρω πότε θα γίνει ο γάμος, δεν κάνεις σχέδια με τον κορονοϊό. Δεν θα παντρευτούμε φέτος, του χρόνου» είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Ράπτης.

Οι αποκαλύψεις του Νικόλα Ράπτη για την προσωπική του ζωή και το πόβλημα υγείας της μητέρας του

Ο Νικόλας Ράπτης, βρέθηκε στα “Μεσάνυχτα” και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την πορεία του στην τηλεόραση, τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν αποκαλύφθηκε το πρόβλημα υγείας της μητέρας του αλλά και για τη γυναίκα της ζωής του.

Ξετυλίγοντας το νήμα της σταδιοδρομίας του, αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να δουλεύει στο φαρμακείο που διατηρούσε ο πατέρας του αλλά σύντομα κατάλαβαν αμφότεροι ότι… δεν έκανε για τη δουλειά.

“Θυμάμαι την τελευταία φορά που πήγα μου είχε δώσει ο πατέρας μου μία συνταγή να βάλω σφραγίδες στο Κέντρο Υγείας. Έλειπαν οι γιατροί, πήρα τη σφραγίδα αλλά δεν ήξερα πού να βάλω κι έτσι έβαλα 4 σφραγίδες και είπα ‘κάπου θα την πετύχω’. Και όταν γύρισα του έδωσα τη συνταγή και του είπα ‘πάω για μπάνιο γιατί ήταν καλοκαίρι’ και γύρισα πλάτη και βλέπω φάρμακα να πετάνε πάνω από το κεφάλι μου”.

Τότε ένα από τα όνειρά του ήταν να γίνει ραδιοφωνικός παραγωγός γιατί του άρεσε η αμεσότητα του μέσου συν ότι ασχολούνταν και ο ίδιος με τη μουσική. Μετά τις σπουδές του κατάφερε να κάνει πραγματικότητα την εφηβική του επιθυμία και έτσι βρέθηκε να δουλεύει στο ραδιόφωνο του Mad.

Δημοφιλή είναι και τα χιουμοριστικά βιντεάκια που πρωταγωνιστεί μέσα από το διαδικτυακό κανάλι Netwix μαζί με τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Θανάση Πασσά ενώ δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να κάνει κάτι αντίστοιχο στη μικρή οθόνη.

Περνώντας σε πιο προσωπικές πτυχές της ζωής του αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η μητέρα του, πόσο τον σόκαρε όταν έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο του στήθους και την προσπάθεια που έκανε για να φανεί δυνατός και να τη στηρίξει.

Κάπου εκεί γνώρισε και τη σύντροφό του, η οποία του στάθηκε όσο κανείς και τον βοήθησε τρομερά σε άσχημες περιόδους της ζωής του να συνέλθει και να βρει τον εαυτό του κάτι που της αναγνωρίζει μέχρι σήμερα γι΄αυτό και την αποκαλεί τον “άνθρωπο της ζωής του”.

“Έχω καταλήξει ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με κανέναν άλλον άνθρωπο πέραν της Εμμανουέλας. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Το λέω και το εννοώ. Την αγαπάω πάρα πολύ. Με έχει γνωρίσει όταν δεν ήμουν στα καλά μου. Έχει περάσει όλη τη φάση. Πολύ σημαντικό ότι με στήριξε σε όλα και με βοηθάει παντού σε όλα. Μένουμε μαζί εδώ και ένα χρόνο. Αν με ρωτάς με ποιον άνθρωπο θα ήθελα να κάνω οικογένεια… Με την Εμμανουέλα”.