Σίσσυ Χρηστίδου: Η δημόσια έκκληση για τoυς εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό

Οι αναρτήσεις στο Instagram

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Η δημόσια έκκληση για τoυς εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό

Αρκετά ενεργή ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου στα social media, εχθές 24/1, με αφορμή τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίς, στο σπίτι της στα Βριλήσσια. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μάλιστα, έκανε αρκετές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς προσπαθούσε με τον δικό της τρόπο να βοηθήσει όπως μπορούσε την κατάσταση με τους χιλιάδες εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό.

Να τονίσουμε πως πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό το ποσό της αποζημίωσης που θα λάβουν όσοι εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό και πέρασαν ένα εφιαλτικό βράδυ.

Οι αναρτήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram

H ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram.
H ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram.
H ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram.
H ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την κακοκαιρία "Ελπίδα"

Η κακοκαιρία "Ελπίδα" που έχει σαρώσει την Ελλάδα τις τελευταίες ώρες φαίνεται να αφήνει πολλά προβλήματα στο πέρασμά της καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν αναφέρει ότι έχουν εγκλωβιστεί λόγω του χιονιά.

Ανάμεσά τους και η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς είναι αρκετά ενεργή καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορα γεγονότα από την ζωή της. Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter θέλησε να αναφερθεί στον χιονιά.

Χωρίς ρεύμα στα Βριλήσια. Με -5. Με έναν 8χρονο και έναν έφηβο που με αντιμετωπίζουν ξεκάθαρα σαν να φταίω εγώ...».

Ανάρτηση Σίσσυς Χρηστίδου

Γενική αργία και αύριο, Τετάρτη 26/1

Ανακοινώσεις σχετικά με το χάος που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίς» έκανε ο υπ. Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, αναφέροντας πως θα έχουμε αργία και αύριο Τετάρτη 26/1.

Αναφέρθηκε συνοπτικά στους απεγκλωβισμούς που έγιναν χθες στην Αττική Οδό, μετά το απίστευτο χάος που προκλήθηκε με αποτέλεσμα χιλιάδες άτομα να εγκλωβιστούν με τα αυτοκίνητά τους στον πιο σύγχρονο δρόμο της Ελλάδας.

Νωρίτερα «Παράθυρο» για παράταση της αργίας σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα... διαβάστε τη συνέχεια εδώ.