Ντίνος Σιωμόπουλος: «Στα σκοτάδια» εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς» - Η ανακοίνωση του δημοσιογράφου

Η ανάρτηση στο Facebook

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ντίνος Σιωμόπουλος: «Στα σκοτάδια» εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς» - Η ανακοίνωση του δημοσιογράφου

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου για την διακοπή ρεύματος που την άφησε χωρίς φως όλο το βράδυ στο σπίτι της στα Βριλήσσια, αντίστοιχο περιστατικό συνέβη στη γείτονα περιοχή, τα Μελίσσια, όπως αποκάλυψε ο Ντίνος Σιωμόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μάλιστα, είχε ιδιαίτερο λόγο να ανησυχεί για την επαναφορά του ρεύματος στην περιοχή καθώς έχει δύο μωράκια εκ των οποίων το ένα είναι νεογέννητο. Ο Ντίνος Σιωμόπουλος, το πρωί της Τρίτης 25/1, στην έκτακτη εκπομπή του Mega, για τις εξελίξεις της κακοκαιρίας Ελπίς, ανέφερε πως το ρεύμα ήρθε τις πρωινές ώρες, όμως ανησυχεί πολύ για την κατάσταση καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας.

Η ανάρτηση του Ντίνου Σιωμόπουλο και οι πρώτες δηλώσεις

«Από τις 19:30 με κομμένο το ρεύμα στην περιοχή των Μελισσίων με δυο μωρα το ενα νεογέννητο. Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ αδύνατη. Οι δρόμοι απροσπέλαστοι με φρέσκο χιόνι κοντά στο μισό μέτρο. Όσοι δοκίμασαν να μετακινήσουν τα οχήματά τους τελικά τα παράτησαν στη μέση του δρόμου. Μέχρι και τζιπ της αστυνομίας ακινητοποιημένο σε κατηφορικό δρόμο. Ήθελα να ξερα ποιος σκέφτηκε να ονομάσει αυτή την κακοκαιρία Ελπίδα. Μάλλον ήθελε να μας τρολάρει…»: έγραψε ο δημοσιογράφος, αγανακτισμένος, στην ανάρτηση του.

Από τις 19:30 με κομμένο το ρεύμα στην περιοχή των Μελισσιων με δυο μωρα το ενα νεογέννητο. Η επικοινωνια με τον ΔΕΔΔΗΕ...

Posted by Ntinos Siomopoulos on Monday, January 24, 2022

Η φωτογραφία του με την νεογέννητη κόρη του

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Ντίνος Σιωμόπουλος. Ο ίδιος γνωστοποιήσε την ευχάριστη αυτή είδηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής δημοσόευσε μια φωτογραφία στην οποία κρατάει αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη. Μάλιστα, αποκάλυψε πως θα πάρει το όνομα, Αγνή – Αναστασία.

«Σήμερα ο θεός με ευλόγηση να γίνω για δεύτερη φορά πατέρας! Η γυναικά μου έφερε στον κόσμο την κόρη μας Αγνή – Αναστασία!! Η χαρά μου απερίγραπτη, η ευθύνη που νιώθω απέναντί της ανανεώθηκε 16 μήνες μετά τη γέννηση του γιου μας! Να είναι όλα τα παιδιά ευλογημένα», έγραψε ο Ντίνος Σιωμόπουλος στη λεζάντα της ανάρτησής του, ενώ βάφτισε και πριν λίγο καιρό τον γιο του.

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Ντίνος Σιωμόπουλος