Στιγμές ευτυχίας για Δαλάκα - Φιντιρίκο μετά το σάλο που δημιουργήθηκε

Η κοινή ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για Δαλάκα - Φιντιρίκο μετά το σάλο που δημιουργήθηκε

Μπορεί να πέρασαν πολύ δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, όπως φαίνεται Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος είναι πιο δεμένοι από ποτέ. Το όνομα του επιχειρηματίας μπλέχτηκε με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο, μετά από δήλωση του δικηγόρου του θύματος, δεν είχε καμία ανάμειξη και ούτε γνωρίζει ποιος είναι.

Μετά λοιπόν όλο αυτό το χαμό και την μήνυση που κατέθεσε, αφού από την αρχή ο 28χρονος είχε δηλώσει πως εκείνη την περίοδο βρισκόταν εκτός Ελλάδος, χαμογελάνε ξανά και βγήκαν να παίξουν στα χιόνια.

Η κοινή ανάρτηση Δαλάκα - Φιντιρίκου

Ο ένας φωτογράφησε τον άλλον στα χιόνια, ενώ το πιο γλυκό είναι το βίντεο που τράβηξε ο Δημήτρης Φιντιρίκος την Κατερίνα Δαλάκα να τρέχει στα χιόνια με τον σκύλο του.

Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Δαλάκας στον Φιντιρίκο με το που ξέσπασε ο χαμός

Στο πλευρό του Δημήτρη Φιντιρίκου βρέθηκε από το πρώτο κιόλας λεπτό η αγαπημένη του Κατερίνα Δαλάκα, με την οποία φαίνεται να τα έχει βρει και πάλι καθώς οι δυο τους γιορτάσανε μαζί στο εξωτερικό την περίοδο των εορτών.

Έτσι, η ίδια θέλησε να κοινοποιήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Το μοναδικό σχόλιο που έχω να κάνω είναι πριν κρίνετε ανθρώπους και καταδικάζετε ζωές και οικογένειες να ελέγχετε την αλήθεια, πριν στείλετε τα υβριστικά μηνύματα να πεθάνουμε και να πάθουμε καρκίνο να τσεκάρετε. Λυπάμαι που κανείς δεν χρωστάει έναν καλό λόγο σε κάποιον αλλά αμέσως βγάζετε τόσο μίσος.

Θα μπορούσατε να είστε εσείς στη θέση αυτή κάποια μέρα και πιστέψτε με θα θέλατε και εσείς να τσεκάρουν τα γεγονότα οι άνθρωποι πριν σας βρίσουν ή σας καταδικάσουν».

Ανάρτηση Κατερίνας Δαλάκα