Ζήνα - Λύρας: Ποζάρουν αγκαλιά με την κόρη τους στα χιόνια - Η τρυφερή φωτογραφία

Δείτε πόσο μεγάλωσε!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ζήνα - Λύρας: Ποζάρουν αγκαλιά με την κόρη τους  στα χιόνια - Η τρυφερή φωτογραφία

Η κακοκαιρία Ελπίς έκανε την επέλαση της από το πρωί της Δευτέρας 24/1 και έντυσε στα λευκά σχεδόν όλη την Ελλάδα. Πολλοί ήταν οι Έλληνες celebrities που έσπευσαν να βγουν στο χιόνι με τα παιδιά τους και να χαρούν το ασυνήθιστο άσπρο τοπίο.

Μετά την Ελένη Μενεγάκη, που απαθανάτισε την μικρή Μαρίνα να παίζει στο χιόνι, σειρά έχει και η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα, που φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με την κόρη τους Ηλέκτρα, έξω από το σπίτι τους. Την φωτογραφία ανέβασε η αγαπημένη τραγουδίστρια, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Δευτέρας 24/1.

Η ανάρτηση της Πέγκυς Ζήνα με την οικογένεια της

«Λευκά όλα γύρω μας.Λευκή κι η ψυχή μας!!!Να χαμογελάτε και να εστιάζει ο καθένας σε ότι αγαπάει ❤️ Άντε να καθαρίζει η ενέργεια»: έγραψε η Πέγκυ Ζήνα στην ανάρτηση της, ενώ βλέπουμε την 10 ετών κορούλα της να έχει μεγαλώσει πολύ.

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας για την κόρη της

Μετά από τις δηλώσεις για τα παιδιά της Μοσχολιού, η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης 21/12 στην εκπομπή «Πρωινό». Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη της η οποία πάει πέμπτη Δημοτικού.

«Είπε προχτές ότι θέλει να σπουδάσει μάρκετινγκ. Τραγουδάει κυρίως ξένα. Βέβαια κάποια στιγμή την έχω ακούσει στο μπάνιο να λέει και Θεοδωράκη.

Δεν ήθελα να γίνει τραγουδίστρια γιατί είναι ένας χώρος ανταγωνιστικός που πρέπει να έχεις γερό στομάχι και πρέπει να αποδεικνύεις κάθε φορά ποιος είσαι. Να τη μανατζάρει ο μπαμπάς της (σ.σ. ο Γιώργος Λύρας) δεν μου ακούγεται και άσχημο.

Τη βλέπω πιο πολύ στο μάρκετινγκ. Τη βλέπω να ενδιαφέρεται για τον άνθρωπο που δημιούργησε ένα site, μια μεγάλη εταιρεία».