Έξαλλη η Τραϊάνα Ανανία: «Η Ελλάδα εγκαταλείπει μονίμως τους ανθρώπους της»

«Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός..»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έξαλλη η Τραϊάνα Ανανία: «Η Ελλάδα εγκαταλείπει μονίμως τους ανθρώπους της»

Με αφορμή την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου της Αττικής, λόγω της κακοκαιρίας "Ελπίδα" η Τραϊάνα Ανανία θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς τις τελευταίες ώρες αρκετοί κάτοικοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τόσο στους δρόμους όσο και στις οικίες τους αφού δεν έχουν ρεύμα.

Η ανάρτηση της Τραϊάνας Ανανία

«Όπως και πέρσι που χιόνισε ..και για λίγο τα βλέπαμε όλα λίγο άσπρα και λίγο πιο αισιόδοξα..Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό το συναίσθημα. Είναι σαν να μας έκανε τη χάρη και μας έφερε λίγο χιόνι στο μπαλκόνι μιας και δεν έχουμε φράγκο να πάμε Αράχωβα να παίξουμε με το χιόνι.

Όσον αφορά την άσχημη πλευρά της χιονοθύελλας τον εγκλωβισμό των οχημάτων στην Αττική οδό και άλλα άπειρα δεινά.. λυπάμαι πολύ που η Ελλάδα εγκαταλείπει μονίμως τους ανθρώπους της.

Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός.. Αλήθεια δε ξέρω σε τι χώρα ζούμε .. και δε ξέρω και πως θα αλλάξει αυτή η κατάσταση δυστυχώς. Εύχομαι ένα καλύτερο μέλλον για τον καθένα μας.. κι αν δεν υπάρχει εδώ ας βρούμε τη δύναμη να το ψάξουμε αλλού»

Λίγα λόγια για την ταλαντούχα Τραϊάνα Ανανία

Γεννήθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό. Το 2007, έχοντας τελειώσει το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει Κοινωνική Πολιτική στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έξι μήνες μετά ξεκίνησε σπουδές υποκριτικής στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου με σκοπό να γίνει ηθοποιός. Εκτός από τις θεατρικές της σπουδές έκανε μαθήματα φωνητικής και χορού. Το 2010 ξεκίνησε να εργάζεται ως χορεύτρια σε νυχτερινά μαγαζιά ενώ έχει δουλέψει και ως τραγουδίστρια σε διάφορα μουσικά σχήματα.

Το 2011, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην υποκριτική, έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο στην παράσταση «Amadeus» στο Θέατρο Βρετάνια την περίοδο 2011-2012 σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη. Ακολούθησε η παράσταση "Οθελλος'' σε σκηνοθεσία Γιώργος Κιμούλης- Κωσταντίνος Μαρκουλάκης κι άλλες θεατρικές δουλειές ενώ το 2013 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «Ελεύθερη Βούληση».

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με το ρόλο της Ίρις Σαράφη στον δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς «Οι Συμμαθητές». Το καλοκαίρι του 2015, ύστερα από διάφορα casting, κέρδισε μία θέση στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς με σκηνοθέτη τον Βασίλη Θωμόπουλο, παίζοντας μαζί με την Μαριάννα Τουμασάτου, τον Κρατερό Κατσούλη, τον Μάριο Αθανασίου, τον Δημήτρη Μαυρόπουλο και άλλους. Η παρουσία της στη σειρά ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2016 στις αρχές του τρίτου κύκλου