Συγκλονίζει η Άριελ Κωνσταντινίδη με την αποκάλυψή της - «Δεν ήξερα που πατάω και που βρίσκομαι»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Άριελ Κωνσταντινίδη με την αποκάλυψή της -  «Δεν ήξερα που πατάω και που βρίσκομαι»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την τηλεοπτική σειρά «Αραχτοί και λάιτ» στην οποία και πρωταγωνιστούσε πριν από πολλά χρόνια. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για το διαζύγιό της καθώς είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως είναι "ένα μεγάλο πένθος".

Οι δηλώσεις της Άριες Κωνσταντινίδη

Εσείς πώς θυμάστε αυτή την εποχή;

Ήταν μια εποχή φρενίτιδας. Είχε πάρα πολλή ένταση. Ήμουν σε φάση ότι δεν ξέρω πού πατάω και πού βρίσκομαι. Δεν ήμουν σε θέση να έχω πρωτοβουλία για το τι θέλω. Εγώ τότε μέσα από την καρδιά μου ήθελα να ακολουθήσω το αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου και να μείνω εκεί.

Ένιωθα ότι δεν το ήθελα πολύ το τηλεοπτικό, όμως ήταν απαραίτητο στοιχείο της εποχής. Το «Αραχτοί και λάιτ» ακολούθησε μετά το «Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα» που είχα κάνει. Δεν μου έλειπε η αναγνωρισιμότητα αλλά μετρούσε το να κάνεις τηλεόραση. Υπήρχε η νοοτροπία ότι αν δεν κάνεις τηλεόραση, δεν θα μπορέσεις να δουλέψεις εύκολα και στο θέατρο. Είχε μια τρέλα και μία άγνοια αυτή η εποχή.

Τα νούμερα τηλεθέασης σε ποιο επίπεδο σας αφορούσαν;

Μας αφορούσαν πολύ έντονα. Οι ιθύνοντες του καναλιού κοιτούσαν τα νούμερα πολύ, μας ενημέρωναν και γενικά έπαιζαν πολύ σημαντικό ρόλο για την πορεία μιας σειράς. Γιατί αν υπήρχαν πολύ χαμηλά νούμερα, «κοβόταν» πολύ εύκολα μια σειρά.

Δεν μας απασχολούσαν σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να επηρεαζόμαστε, αλλά τα παρακολουθούσαμε. Ήταν πολύ ανταγωνιστική αυτή η περίοδος, λόγω του ότι ξεκινούσε η ιδιωτική τηλεόραση τότε και τους ένοιαζε ποιος θα είναι πρώτος.

«Με έπιασε από τα μάγουλα και...» - Συγκλονίζει η Άριελ Κωνσταντινίδη για την παρενόχληση που δέχθηκε

Δηλώσεις στην εκπομπή Πάμε Δανάη έκανε το πρωί της Δευτέρας (8/11) η Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία αναφέρθηκε ξανά στην παρενόχληση που είχε δεχθεί, και εξήγησε πως δεν θέλησε να κάνει ποτέ την καταγγελία στο ΣΕΗ.

«Απέχω 13 χρόνια από την τηλεόραση. Η σειρά “Μαρία η άσχημη” παίζεται όμως συνέχεια και είναι σαν να μην απέχω τελικά. Έφυγα για προσωπικούς λόγους από την τηλεόραση. Ήθελα να επαναπροσδιορίσω τον εαυτό μου και το τι θέλω να κάνω.

Υπήρχαν κι άλλα περιστατικά παρενόχλησης από αυτά που έχω πει. Κάποια στιγμή στο θέατρο είχε μπει ένας επιδειξίας, ήμουν εννιά χρονών, και αυτό ήταν κάτι αγριευτικό. Στο περιστατικό αυτό κάποια μαμά μού είπε “ε, και τι έγινε; Δεν έχεις δει τον μπαμπά σου γυμνό;”. Εγώ έμαθα να παγώνω και να κάνω ότι δεν συμβαίνει κάτι, όπως επίσης να δείχνω ότι είμαι μεγάλη. Φοβόμουν μη με σταματήσουν οι γονείς μου από το θέατρο. Στο πρώτο περιστατικό παρενόχλησης που μου συνέβη το είχα πει στον σκηνοθέτη. Και απλά απομάκρυναν αυτόν τον άνθρωπο από τα καθήκοντά του, ως βοηθός σκηνοθέτη.

Το άλλο περιστατικό, όταν ήμουν μικρή, δεν το είπα ποτέ διότι φοβόμουν μη σταματήσω από το θέατρο. Δεν θέλω να το πω γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι κάπου τώρα. Δεν θα είχε κανένα νόημα να το καταγγείλω στο ΣΕΗ. Θα το έκανα αν υπήρχαν κι άλλες καταγγελίες μαζί. Αυτός ο άνθρωπος με έπιασε από τα μάγουλα ξαφνικά και με φίλησε στο στόμα. Ακόμα θυμάμαι τον πόνο στα μάγουλά μου. Ήταν ένας μεγάλος ηθοποιός, επαγγελματίας, που τον εμπιστευόμουν και κάναμε παρέα. Η αντίδρασή μου ήταν ότι δεν συνέβη τίποτα. Το όνομά του έχει εμπλακεί ελάχιστα σε όλα αυτά που ακούμε.

Μου έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά και στην ενήλικη ζωή μου. Φοβόμουν ότι δεν θα βρω το δίκιο μου. Όταν το συζητούσα με γυναίκες συναδέλφους, μεγαλύτερες από μένα, η αντίδρασή τους ήταν “και τι έγινε;” ή “αχ, είσαι συναισθηματική και δεν θα κάνεις καριέρα”», είπε χαρακτηριστικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.