Κακοκαιρία "Ελπίδα": Ξέσπασμα χωρίς τέλος από την Ναταλία Γερμανού - «Δεν με νοιάζει ποιος από όλους φταίει»

Η ανάρτηση όλο νόημα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κακοκαιρία

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ναταλία Γερμανού θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με την κακοκαιρία "Ελπίδα" καθώς οι τελευταίες εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές αφού παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας λειτουργίας της Αττικής Οδού.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού ανέβασε εικόνες που όλοι αντικρίσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες γράφοντας τα εξής. «Το χιόνι θα έπρεπε να ‘ναι ένα κανονικό ή και σπάνιο χειμωνιάτικο φαινόμενο, μια αφορμή χαράς και παιχνιδιού. Όχι αυτό.

Δεν με νοιάζει ποιος από όλους φταίει πιο πολύ για το χτεσινό θρίλερ. Με νοιάζει που θα μπορούσαμε ίσως να το χουμε αποφύγει και για μια ακόμα φορά την πλήρωσε ο κόσμος. Αυτά, εύχομαι να μας γίνει μάθημα και να είστε όλοι καλά».

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για την κακοκαιρία "Ελπίδα"

Τι θα γίνει με τα σχολεία στην Αττική την Τετάρτη 26/1 - Η απόφαση Πατούλη

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και την Τετάρτη 26/1 στην Αττική χωρίς τηλεκπαίδευση, αφού παρατάθηκε η γενική αργία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Την απόφαση έλαβε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, την οποία ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο facebook.

Η απόφαση του Πατούλη για τα σχολεία

«Κλειστά και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της Α βάθμιας και Β βάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Αττική λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών. Πρώτη προτεραιότητά μας παραμένει η ασφάλεια των μαθητών, των γονέων τους και των δασκάλων», σημείωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Κλειστά και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι...

Posted by Giorgos Patoulis on Tuesday, January 25, 2022