Έμεινε χωρίς ρεύμα η Δανάη Μπάρκα στο διαμέρισμά της λόγω της κακοκαιρίας "Ελπίδα"

Η ανάρτηση στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έμεινε χωρίς ρεύμα η Δανάη Μπάρκα στο διαμέρισμά της λόγω της κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία "Ελπίδα" εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Αττικής τα τελευταία 24ωρα καθώς στο πέρασμά της έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα τόσο στους δρόμους όπου εγκλωβίστηκαν χιλιάδες οδηγοί για ώρες ολόκληρες, όσο και στις οικίες που δεν έχουν ρεύμα.

Ανάμεσα στα άτομα που έμειναν χωρίς ρεύμα είναι και η Δανάη Μπάρκα. Η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου γνωστοποίηση πως κόπηκε το ρεύμα στο διαμέρισμά της.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας λειτουργίας της Αττικής Οδού

Οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές με αφορμή την κακοκαιρία "Ελπίδα" που σαρώνει τα τελευταία 24ωρα στην Ελλάδα καθώς χιλιάδες οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στους δρόμους λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης ενώ από την άλλοι δεκάδες σπίτια έχουν μείνει τις τελευταίες ώρες χωρίς ρεύμα.

Όπως είναι λογικό έχουν προκληθεί έντονες αντιδράσεις από τους πολίτες για το τι συνέβη καθώς ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας λειτουργίας της Αττικής Οδού παραιτήθηκε. Να τονίσουμε πως σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 62χρονος οδηγός ο οποίος έπαθε έμφραγμα το βράδυ της Δευτέρας όντας εγκλωβισμένος.

Όπως δήλωσε ο κ. Χαλκιάς στην επιστολή του: «Προ ολίγου διασφαλίστηκε η ασφαλής απομάκρυνση και των τελευταίων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό.

Ως όμως προϊστάμενος ενός ολόκληρου μηχανισμού αισθάνομαι την ανάγκη να διευκολύνω την εταιρεία και να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ευχόμενος τα καλύτερα στον αντικαταστάτη μου. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. σε αυτό το εμβληματικό έργο της Αττικής Οδού».


Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού ευχαρίστησε τον κ. Β. Χαλκιά για την 20ετή του προσφορά στην εταιρεία έκανε δεκτή την παραίτησή του και αποφάσισε την ανάληψη και άσκηση των καθηκόντων του κ. Β. Χαλκιά, από τον κ. Αριστοφάνη Παπαδημητρίου, Διευθυντή Κυκλοφορίας της εταιρείας, μέχρι την επιλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου.»