Εκτός Ράδιο Αρβύλα ο Γιάννης Σερβετάς; Τι ακριβώς συμβαίνει

Ανακοίνωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός Ράδιο Αρβύλα ο Γιάννης Σερβετάς; Τι ακριβώς συμβαίνει

Μια ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς έκανε ο Γιάννης Σερβετάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικά λεπτά. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως δεν θα δώσει το παρόν στο ράδιο, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα βρεθεί και στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

Λόγω ρίγης και αδυναμίας που νιώθει ανέφερε πως έκανε τεστ για τον κορωνοϊό το οποίο βγήκε αρνητικό, όμως θα κάνει και άλλο για να σιγουρευτεί πως δεν έχει κολλήσει.

Θα βρεθεί ο Σερβετάς στους Αρβύλα;

Όπως έγραψε όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής θα βρεθεί στο πλατό - που παρά τα αρνητικά σχόλια συνεχίζει κανονικά - , όμως πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι το απόγευμα.

«Σήμερα δε θα έρθω στο ράδιο(imagine). Κάτι ρίγη, κάτι αδυναμία, κάτι σαν να ανεβάζω πυρετό … θα προσέξω λίγο. Θα διασταυρώσω και τα αποτελέσματα των τεστ (το πρώτο ήταν αρνητικό) και ελπίζω αύριο να είμαι στις επάλξεις και πάλι.
Υγ.: Ξενοφώντα Χρόνια σου πολλά. Υγ.1: το βράδυ κανονικά στην Αρβύλα από ότι φαίνεται»

Εξελίξεις με την αγωγή των «Ράδιο Αρβύλα» κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η 28χρονη που τον είχε καταγγείλει, εντόπισε και τρίτο βίντεο με προσωπικές της στιγμές σε άλλη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου που δεν γνώριζαν.

Από την άλλη, όπως είχε γίνει γνωστό, οι «Ράδιο Αρβύλα» είχαν ανακοινώσει πως ετοιμάζονταν να καταθέσουν αγωγή κατά του πρώην συμπαρουσιαστή τους. Έτσι, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η αγωγή ναι μεν δεν έχει κατατεθεί ακόμα, αλλά ετοιμάζεται.