Εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια

«Σχεδόν 36 ώρες χωρίς ρεύμα με ό,τι συνεπάγεται αυτό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια

Μια σειρά από καταστροφές και προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Έλπις στην χώρα μας, καθώς εγκλώβισε χιλιάδες οδηγούς, οι οποίοι αναγκάστηκαν να περάσουν την νύχτα στον δρόμο.

Επιπλέον, χιλιάδες σπίτια βρίσκονται χωρίς ρεύμα, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην μπορούν να ζεσταθούν και να μαγειρέψουν. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία βιώσει μεγάλη ταλαιπωρία.

Η ανάρτηση της Τσιμτσιλή για την κακοκαιρία

Η γνωστή παρουσιάστρια συγκεκριμένα μετά το σάλο που προκλήθηκαν με μερικές δηλώσεις της, δημοσίευσε το πρωί της Τετάρτης (26/1) μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Αγαπημένοι μου καλημέρα και εύχομαι να είστε υγιείς και ασφαλείς. Πέρα από τις όμορφες στιγμές και φωτό που μας χάρισε η ελπίδα όπως αυτές που αναρτώ, είμαστε από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Σχεδόν 36 h χωρίς ρεύμα με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Πολύ κρύο μέσα στο σπίτι όπου κυκλοφορούσαμε με φλις και κουβέρτες, καμία δυνατότητα επικοινωνίας καθώς δεν λειτουργούσε ούτε το σταθερό αλλά ούτε το wifi, χωρίς μπαταρία στα κινητά μας. Τα πράγματα του ψυγείου βγήκαν στα χιόνια ενώ η οποία απόπειρα μαγειρικής γινόταν με το γκαζάκι.Ενημερωθήκαμε ετεροχρονισμένα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολλοί συμπολίτες μας στην Αττική οδό αλλά και σε άλλους μεγάλους δρόμους όπου εγκλωβίστηκαν για πάρα πολλές ώρες. Την ημέρα του χιονιά άλλωστε κι εμείς εγκλωβιστήκαμε με τα αυτοκίνητα μας και αναγκαστήκαμε να τα αφήσουμε σε κεντρικούς δρόμους και να περπατήσουμε για αρκετά χιλιόμετρα μέσα στο κρύο χωρίς νερό. Τι να πω. Ειλικρινά δεν ξέρω.

Ευγνωμοσύνη που σιγά-σιγά αποκαθίσταται η ομαλότητα και θυμό για όλα αυτά που περάσαμε εν έτει 2022 σε μια σύγχρονη κοινωνία σε μια μεγαλούπολη της Ευρώπης. Καλημέρα».

Οι αναρτήσεις της με αφορμή το κλείσιμο των σχολείων

Από το «χιονισμένο» πλατό του Happy Day, στο Πικέρμι, μας υποδέχθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Δευτέρας 24/01. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, με αφορμή την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικης που απαγορεύει την λειτουργία των σχολείων την Δευτέρα και την Τρίτη, ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να μας δείξει πως πέρασε το απόγευμα της Κυριακής 23/01 μαζί με τα παιδιά της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε δύο φωτογραφίες στο προφιλ της, μέσω των Instastories, όπου στη μία διαβάζει μαζί με τα παιδιά της και κάνουν την σχολική τους προετοιμασία για την επόμενη ημέρα, ενώ λίγο αργότερα και αφού είχαν ολοκληρώσει τις εργασίες τους, έμαθε πως δεν θα χρειαστεί να πάνε τελικά στο σχολείο.

«Όταν αφήνεις τα μαθήματα για Κυριακή απόγευμα...»: έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση η παρουσιάστρια, δείχνοντας ότι διαβάζει τις κόρες της τελευταία στιγμή πριν πάνε στο σχολείο, ώστε να είναι προετοιμασμένες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το κλείσιμο των σχολείων.

«Όταν αφού κάναμε τα μαθήματα μάθαμε ότι τελικά δεν θα ανοίξουν τα σχολεία!»: έγραψε σε μια δεύτερη ανάρτηση της, όταν έμαθε πως τελικά τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το κλείσιμο των σχολείων.