«Προσέχουμε πολύ, τα πήραμε τα μαθήματά μας» - Το σχόλιο της Τσιμτσιλή μετά τον σάλο που έγινε

Η παράκληση στους συνεργάτες της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Προσέχουμε πολύ, τα πήραμε τα μαθήματά μας» - Το σχόλιο της Τσιμτσιλή μετά τον σάλο που έγινε

Με αφορμή ένα θέμα που προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (21/1) στο Happy Day για την διαθήκη του Ανέστη Βλάχου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε από του συνεργάτες της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις εκφράσεις τους προκειμένου να μην παρεξηγηθεί ξανά κάτι.

Πριν από μερικές μέρες η παρουσιάστρια κλήθηκε να απολογηθεί για ένα σχόλιο που έκανε για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ την απάντησή της) και έτσι θέλει να αποφύγει να βρεθεί σε μία τέτοια κατάσταση ξανά.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Παιδιά επειδή οι καιροί είναι επικίνδυνοι και δεν ξέρουμε και η άλλη πλευρά τι έχει κάνει και τι προθέσεις έχει, ας μην σχολιάζουμε έτσι γιατί δεν γνωρίζουμε. Προσέχουμε πάρα πολύ, τα πήραμε τα μαθήματα μας σε ότι λέμε και σε ότι μπορεί να υπονοείται. Θέλω να είμαστε πολύ πολύ σωστοί και μετρημένοι», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το ξέσπασμα του Φραγκολιά για τα σχόλια που δέχεται το Happy Day

Με αφορμή τον σχολιασμό της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην χθεσινή 18/01 εκπομπή του Happy Day, είπε την φράση «απορώ πως οι νέοι και ωραίοι έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια γυναίκα για να συνευρευθούν», που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Έτσι στο ξεκίνημα της σημερινής 19/01 εκπομπής, η παρουσιάστρια θέλησε να ζητήσει συγνώμη και να ξεκαθαρίσει την θέση της, κάτι που εξόργισε τον Κώστα Φραγκολιά.

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε συγνώμη και τοποθετήθηκε για την υπόθεση, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε: «Γιατί ζητάς συγγνώμη; Δεν κατάλαβα»

Και συνέχισε όντας φανερά εκνευρισμένος: «Με αυτό που είπες εσύ, το «νέοι και ωραίοι» καλύπτουμε έναν βιασμό; Που βγαίνουν όλοι οι δικαστές του πωπού και λένε ό,τι λένε, με αυτό καλύπτουμε έναν βιασμό; Ρε πάτε καλά εκεί έξω με αυτά που λέτε; Μου έχουν στείλει 15 χιλιάδες μηνύματα. Νομίζετε ότι έχω την όρεξη σας να διαβάζω την κάθε μπαρούφα που λέτε και κανείς δεν βγαίνει επώνυμα από το προφίλ του να μου πει «Κώστα, είμαι ο τάδε και έχω αυτή την άποψη». Και βγαίνετε και κατηγορείτε;»

Τέλος, συμπλήρωσε: «Και όλο αυτό που γίνεται στα social που βλέπω βιντεάκια από διάφορους που βγαίνετε και κατηγορείτε, τι είστε, δικαστές είστε όλοι; Να βγει επώνυμα και να πει καταδικάζω αυτόν χωρίς να έχει αποδειχθεί ακόμα τίποτα; Επειδή είπε η Σταματίνα το «ωραίοι» σημαίνει ότι καλύπτουμε έναν βιασμό… Άσε με ρε Σταματίνα με αυτά που ακούω! Οι κομπλεξικοί όλοι που θέλουν να βγουν και να πουν την άποψή τους, αλλά ξέρετε τι λένε για τις απόψεις μας».