Σκοτείνιασε το πλατό του Πρωινού - "Πάγωσαν" Σκορδά, Λιάγκας και συνεργάτες

«Υπολειτουργούμε το αντιλαμβάνεστε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκοτείνιασε το πλατό του Πρωινού -

Το Πρωινό είναι η μόνη ψυχαγωγική εκπομπή που βγήκε σήμερα 26/1 στον αέρα, ωστόσο, ασχολήθηκε με θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την κακοκαιρία Ελπίς που έφερε σφοδρή χιονόπτωση στην Αττική με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Όπως ήταν όμως επόμενο, πολλοί συνεργάτες πίσω από τις κάμερες δεν βρέθηκαν στο κανάλι, αφού πολλές περιοχές είναι εγκλωβισμένες από το χιόνι. Έτσι, είναι λογικό να σημειωθούν αρκετά τεχνικά προβλήματα.

Πριν λίγα λεπτά σκοτείνιασαν όλα στο πλατό, με αποτέλεσμα να "παγώσουν" όλοι on air, ωστόσο, το αντιμετώπισαν με επαγγελματισμό.

«Υπάρχει γεννήτρια. Έπεσαν τα φώτα του πλατό θα ανάψει η γεννήτρια. Υπολειτουργούμε το αντιλαμβάνεστε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Η στιγμή που το Πρωινό σκοτεινιάζει

Χαμός στον αέρα του Πρωινού: «Άντε ρε γύφτε από δω πέρα» - Επική στιγμή

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Πέμπτης (20/1) ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα δικαστήρια που έχει με την πρώην γυναίκα του αλλά και κάτι που του είχε πει μια πρώην σύντροφό του σε χωρισμό.

«Έχω πολλά δικαστήρια με την γυναίκα του γιου μου, πολλά δικαστήρια λόγω διατροφών. Μία φορά στο τηλέφωνο επειδή δεν έκανα αυτό που ήθελε μου είχε πει και εσύ είσαι έτσι σαν την φάρα σου, με το που χωρίζεις ή τσακώνεσαι αμέσως θα πουν αυτή την ατάκα “άντε ρε γύφτε από εδώ πέρα», ανέφερε ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος πρόσφατα μίλησε και για την παρενόχληση που είχε δεχτεί.