«Ήρθε ο χάρος και...» - «Τσακίζει» κόκκαλα η νέα ανάρτηση της μητέρας του Τζώρτζη Μονογυιού

Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήρθε ο χάρος και...» - «Τσακίζει» κόκκαλα η νέα ανάρτηση της μητέρας του Τζώρτζη Μονογυιού

Δύο εβδομάδες έχουν σχεδόν συμπληρωθεί από το τραγικό δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού στους δρόμους της Βούλας με την νέα του Ferrari, η οποία του στοίχησε την ζωή. Η οικογένειά του έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος, με τους γονείς του να βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση, ειδικότερα κατά την διάρκεια της κηδείας του.

Η μητέρα του, θέλοντας να αποχαιρετήσει για ακόμη μια φορά τον γιο της αλλά και να μοιραστεί μερικές σκέψεις της, προχώρησε το βράδυ της Τρίτης (25/1) σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, με την ίδια να μην μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει την απώλειά του.

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του Μονογυιού για τον θάνατό του

«Άγγελέ μου σε αγαπάω πολύ ψυχούλα μου. Μου λείπεις καρδιά μου. Ήρθε ο χάρος και σε πήρε από κοντά μας», έγραψε η Ελένη Ξυδάκη στην λεζάντα της ανάρτησής της.

ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΣΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ….ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΕΡΘΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ❤️

Posted by Eleni Xydaki on Tuesday, January 25, 2022

Οι δηλώσεις της αδερφής του στην κηδεία του

Το μεσημέρι της Τρίτης (18/1) πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού στη Μύκονο, παρουσία λίγων συγγενών και φίλων, μετά την παράκληση της οικογένειάς του να πραγματοποιηθεί σε στενό κύκλο.

Η αδερφή του Τζώρτζη Μονογυιού, Κατερίνα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και ευχαρίστησε τους δύο άνδρες που βοήθησαν τον αδερφό της και τη σύζυγό του να βγουν από το αυτοκίνητο τη μέρα του τραγικού τροχαίου.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου από την πόρτα του συνοδηγού… Τον έβγαλαν… να κοιμάται. Αυτό. Δεν ήταν άλλος που βοήθησε. Δεν θα ήθελα άλλες ερωτήσεις, ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού.