Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δείτε τον κριτή του MasterChef σε νεαρή ηλικία - Φωτογραφία

Είναι αγνώριστος!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δείτε τον κριτή του MasterChef σε νεαρή ηλικία - Φωτογραφία

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους κριτές που έχουν περάσει ποτέ από το «MasterChef», με το χιούμορ του και την προσωπικότητά του να μην αφήνουν περιθώρια για κάποιον να τον αντιπαθήσει. Πριν λίγο καιρο, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε αποκαλύψει την εμφάνισή του 13 χρόνια πριν, δίνοντας μας την ευκαιρία να αναζητήσουμε φωτογραφίες των υπολοίπων κριτών του ριάλιτι μαγειρικής.

Αυτή τη φορά, οι φωτογραφίες που βρήκαμε αφορούν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος στην παιδική του ηλικία δεν θυμίζει σε τίποτα τον αγαπημένο κριτή, όπως τον ξέρουμε σήμερα.

Πως ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε παιδική ηλικία

Στην εφηβική του ηλικία, βλέπουμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο (τέρμα δεξιά) να ποζάρει με τους φίλους του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τους φίλους του.

Ενώ στην επόμενη φωτογραφία, ο σεφ ποζάρει αγκαλιά με τον αδερφό του, όταν φυσικά ήταν παιδιά.

Ο Λεωνίδας Κoυτσόπουλος με τον αδερφό του.

Οι δηλώσεις του σεφ για τη σύντροφό του

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους πλέον δεν κρύβουν τη σχέση τους και μάλιστα, ο γνωστός σεφ βρέθηκε στο θέατρο προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση της καλής του.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της μάλιστα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της, λέγοντας πως είναι ένας πολύ τρυφερός άνδρας (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

«Είναι η δεύτερη φορά που την βλέπω, μου αρέσει πάρα πάρα πολύ. Δεν είμαι αντικειμενικός, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή. Σιγά σιγά ξεκινούν τα γυρίσματα και για το MasterChef», είπε αρχικά ο γνωστός σεφ.

Στη συνέχεια, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είπε: «Είναι η δεύτερη φορά που βλέπει την παράσταση, νομίζω τρίτη δεν θα ξαναέρθει. Είναι αντικειμενικός κριτής. Δεν είναι και πολύ αυστηρός στο MasterChef. Λαμβάνω υπόψιν μου τις κριτικές του. Μου φτιάχνει φαγητό, κάνει αρκετά πράγματα».