H Τατιάνα Στεφανίδου ποζάρει με την κόρη της στα χιόνια - Το αισιόδοξο μήνυμα

Δείτε τις φωτογραφίες!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
H Τατιάνα Στεφανίδου ποζάρει με την κόρη της στα χιόνια - Το αισιόδοξο μήνυμα

Λίγο καιρό μετά το απίθανο γλέντι που έστησαν στο σπίτι τους Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου, η παρουσιάστρια με αφορμή την κακοκαιρία Ελπίς, η οποία έφερε αμέτρητες δυσκολίες αλλά κατάφερε ταυτόχρονα να προσφέρει άπειρες στιγμές χαράς, βγήκε στην χιονισμένη Κηφισιά με την κόρη της, Λυδία, ώστε να χαρούν την άσπρη νύχτα.

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης 25/1, η Τατιάνα Στεφανίδου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που έβγαλε η ίδια με την κόρη της και τον τετράποδο φίλο τους Tommy.

H ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου

«Εκτός από δυσκολίες χάρισε και χαρές «Ελπίδα». Εύχομαι η μέρα που θα ξημερώσει να είναι καλύτερη και χωρίς προβλήματα για όλους! Καλή δύναμη σε όσους δεν έχουν ρεύμα και περνούν άλλη μια νύχτα στην παγωνιά!»: έγραψε όλο νόημα η παρουσιάστρια στην ανάρτηση της.

Οι δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου για την κακοκαιρία "Ελπίδα"

Το μεσημέρι της Δευτέρας 24/01 μέσα από την εκπομπή του ALPHA, «T-Live», η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για την περιπέτεια που βίωσε λίγο πριν φτάσει στο πλατό της εκπομπής με αφορμή την κακοκαιρία "Ελπίδα" όπου έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλη την χώρα καθώς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως ταλαιπωρήθηκε αρκετά καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά on air: «Πέρασα έναν Γολγοθά. Κόλλησα. Ευτυχώς ήταν κάτι άντρες εκεί και μου είπαν να κάνω όπισθεν. Έπεσα πάνω σε έναν άλλον που τραβούσε βίντεο για τα social! Πού πας βρε άνθρωπε, εδώ ο κόσμος καίγεται!».