Στεφανίδου και Ευαγγελάτος έστησαν γλέντι στο σπίτι τους - Χόρεψε με maxi τουαλέτα η Τατιάνα

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον κήπο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στεφανίδου και Ευαγγελάτος έστησαν γλέντι στο σπίτι τους - Χόρεψε με maxi τουαλέτα η Τατιάνα

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έκαναν ρεβεγιόν στο σπίτι τους μόνο με την οικογένεια τους, θέλοντας έτσι να προστατευτούν από την διασπορά του κορωνοϊού. Ωστόσο, ακόμη και έτσι το γλέντησαν και με το παραπάνω.

Φορώντας τα καλά τους, έφαγαν - δείτε την τραπεζαρία τους με το στολισμένο δέντρο - και γιόρτασαν την τελευταία ημέρα του 2021 με όμορφες στιγμές. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους με φωτογραφίες από τον χορό της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της όπου χόρευε με την μάξι τουαλέτα της, δημιουργία της Άννας Βενέτη.

«Καλή Χρονιά σε όλους! Του χρόνου τέτοια μέρα να χορεύουμε όλοι μαζί αγκαλιασμένοι!!! Και να γελάμε και να χαιρόμαστε και να αγαπιόμαστε και να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο», έγραψε στη λεζάντα της.

Οι φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου

Φωτογραφίες από το σπίτι Ευαγγελάτου - Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz. Το έχει διακοσμήσει με το δικό της σικάτο στιλ και θυμίζει κατά πολύ εσωτερικό βασιλικής έπαυλης, καθώς τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το λευκό, το μπεζ και το χρυσό.

Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τα παιδιά τους να είναι και η κύρια προτεραιότητα τους. Βέβαια, να σημειώσουμε πως ο γιος της έχει τελειώσει το σχολείο, σπουδάζει στο εξωτερικό και το σπίτι που νοικιάζει είναι επίσης συγκλονιστικό.

Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.