«Πήραν στα χέρια την γειτόννισσά μου με πνευμονία για να σωθεί» - Συγκλονισμένοι στο Πρωινό με την Λουκίλα Καρρέρ

Το ξέσπασμά της για τα προβλήματα από την κακοκαιρία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πήραν στα χέρια την γειτόννισσά μου με πνευμονία για να σωθεί» - Συγκλονισμένοι στο Πρωινό με την Λουκίλα Καρρέρ

Λίγο μετά τον Σταύρο Νικολαϊδη, στην εκπομπή Πρωινό μίλησε και η Λουκίλα Καρρέρ, η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα αναφορικά με την ταλαιπωρία που βιώνουν λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς.

Η ίδια αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην Καλλιτεχνούπολη.

Οι δηλώσεις της Λουκίλα Καρρέρ για την κακοκαιρία

«Είμαστε στο σκοτάδι και στο κρύο 3 μέρες. Μηδέν επικοινωνία, τρεις μέρες χωρίς ρεύμα και δύο νύχτες μέσα στο κρύο… Ζεσταινόμαστε με κουβέρτες. Σήμερα ήρθε μηχάνημα να ανοίξει το δρόμο. Χθες τη γειτόνισσά μου την πήραν στα χέρια με πνευμονία για να σωθεί… Δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσει κανείς, δεν έχουμε ρεύμα», αποκάλυψε η Λουκίλα Καρρέρ.

Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό με τα κλάματα τηλεθεάτριας - «Κρυώνω! Ο γείτονας εκλιπαρεί για...»

Δραματική είναι η κατάσταση στην Αττική, αφού σε πολλές περιοχές το ρεύμα δεν έχει πάει ακόμη, με αποτέλεσμα πολλά σπίτια να είναι βυθισμένα στο σκοτάδι και μέσα στο κρύο, ενώ ακόμη πολλά αυτοκίνητα είναι στην Αττική Οδό. Το Πρωινό, θέλοντας να βοηθήσει όσο μπορεί, έδωσε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο οποίο μπορούσε ο κόσμος να καλέσει και να βγει στον αέρα για να μιλήσει.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα λοιπόν που μένει στο Ντράφι Αττικής η οποία επικοινώνησε με την εκπομπή, ξέσπασε σε κλάματα αφού δεν αντέχει άλλο να παραμένει μέσα στο κρύο, αφού ήδη έχουν περάσει 36 ώρες από την διακοπή.

«Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, δεν έχουμε τρόφιμα, είμαστε αποκλεισμένοι, δεν μπορούμε να πλησιάσουμε τον γείτονα που έχει ανάγκη τα φάρμακα. Είμαστε μέσα στο κρύο, έχουμε μόνο ένα κεράκι. Πότε θα μας βοηθήσουν; Όταν θα έχουμε ξεπαγιάσει;

Είμαστε 80 χρονών άνθρωποι, ο γείτονας εκλιπαρεί για φάρμακα και δεν μπορούμε να πλησιάσουμε. Έχουν κλείσει οι κεντρικοί δρόμοι, δεν έχουν ανοίξει κανέναν, δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι. Πώς να ηρεμήσω; Κρυώνω, τα τρόφιμα στο ψυγείο έχουν αρχίσει να λιώνουν», είπε κλαίγοντας η γυναίκα στο Πρωινό.