Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας» - Απελπιστικές ώρες για τον Σταύρο Νικολαϊδη

Το ξέσπασμά του στον αέρα του Πρωινού

«Δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας» - Απελπιστικές ώρες για τον Σταύρο Νικολαϊδη
News 26.01.2022 12:52
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Δύσκολες ώρες πέρασε και εξακολουθεί να περνάει ο Σταύρος Νικολαΐδης, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Πρωινό για όλα όσα βιώνει, τονίζοντας πως ούτε από το σπίτι του μπορεί να βγει.

Οι δηλώσεις του Νικολαΐδη για την κακοκαιρία

«Μείναμε χωρίς ρεύμα από τις Δευτέρα στις 15:00 και ήρθε χθες στις 19:00, 28 ώρες. Σε μια περιοχή εδώ πιο πάνω, Άγιος Σπυρίδωνας λέγεται, δεν έχουν ακόμα ούτε ρεύμα, αλλά ούτε και νερό.

Δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας, λόγω του χιονιού στο δρόμου. Υπάρχει ένας γείτονας εδώ που έχει ένα μεγάλο τετρακίνητο αμάξι και παίρνει παραγγελίες από όλους μας και θα προσπαθήσει, αν τα καταφέρει, σιγά σιγά, να φτάσει κάτω στο Πικέρμι να πάρει πράγματα», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός ενώ στην ίδια εκπομπή μίλησε λίγο αργότερα και η Ελένη Γερασιμίδου.

Όλα όσα περιέγραψε για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό

Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε την περιπέτεια κορωνοϊού που βίωσε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός πριν από μερικές μέρες νόσησε και μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, καθώς τα συμπτώματα του γύρισαν σε πνευμονία.

«Ξεκίνησε χαλαρά, ήμασταν σε καραντίνα από την Μ. Εβδομάδα. Το πέρασε ήρεμα η γυναίκα μου, μετά ο γιος μου και έπειτα επειδή μοιραία τον είχα πάνω μου, γιατί η Γιώτα ήταν σε απομόνωση και από τον Θάνο, ήρθε σε εμένα. Μετά από 10 μέρες άρχισε να πέφτει επικίνδυνα το οξυγόνο μου.

Η γυναίκα μου με πήρε από το αυτί σχεδόν και με πήγε στο νοσοκομείο γιατί δεν το δεχόμουν και μου είπαν οι γιατροί πως μια ημέρα αργότερα αν ερχόμουν η ζημία θα ήταν διπλάσια στα πνευμόνια».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σταύρος Νικολαϊδης: «Είναι σκηνοθετημένα και γίνονται επίτηδες» - Το σχόλιο για Μυριέλλα και Κατσαούνη

Συγκλονίζει ο Σταύρος Νικολαϊδης με την αποκάλυψή του: «Είχαμε 2 αποβολές στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και μία στον τρίτο»

Share