«Με έπιασε πανικός! Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα» - Άγριο ξέσπασμα από την Γερασιμίδου στο Πρωινό

Φανερά εκνευρισμένη με τα προβλήματα της κακοκαιρίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με έπιασε πανικός! Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα» - Άγριο ξέσπασμα από την Γερασιμίδου στο Πρωινό

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε το πρωί της Τετάρτης (26/1) η Ελένη Γερασιμίδου, με την ίδια να είναι αρκετά εκνευρισμένη, εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία «Ελπίς».

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γεγονός πως εδώ και πάρα πολλές ώρες βρίσκεται χωρίς ρεύμα, το ίδιο μάλιστα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το ξέσπασμα της Γερασιμίδου για την κακοκαιρία

«Δεν πήρα για προσωπικό λόγο, άτυπα εκπροσωπώ μία γειτονιά εδώ στη Νέα Παλλήνη. Έχει πάρα πολλά προβλήματα κι έτσι αναγκάστηκα να προβώ σε αυτό το βήμα. 18 ώρες είμαστε χωρίς ρεύμα και δεν έχουν έρθει να μας ανοίξουν τον δρόμο.

Υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες στη γειτονιά, μάλιστα με πήρε η μητέρα ενός κοριτσιού. Υπάρχουν δύο ηλικιωμένοι που ξέμειναν εδώ από την πρώτη ημέρα και φιλοξενούνται η ανθρώπινη αλληλεγγύη. Οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται φάρμακα και αναγκάστηκε ο γιος του ενός να έρθει με την Πυροσβεστική και μετά με τα πόδια να φέρει το φάρμακο της μητέρας του. Μόνο ένας άνθρωπος από τον Δήμο Παλλήνης απαντά, ο Δήμαρχος δεν υπάρχει, είναι όλοι του στυλ Πατούλη. Δεν κάνουν τίποτα.

Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα και εγώ είμαι διαβητική. Κάποια στιγμή, με έπιασε πανικός για το τι θα γίνει. Μεγάλη γυναίκα είμαι, 72 ετών. Με έπιασε πανικός, αλλά δεν σας το λέω ως προσωπικό πρόβλημα» ανέφερε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός τα "έχωσε" στους δημοσιογράφους του Happy Day

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου, λίγο μετά την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που συμμετέχει η κόρη της.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός -που αποχώρησε από την σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη- φαίνεται πως εκνευρίστηκε αρκετά όταν ρωτήθηκε για την κόρη της από τον δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Γερασιμίδου εξήγησε πως «Στην παράσταση δεν πρωταγωνιστεί η κόρη μου, αλλά πρωταγωνιστούν έξι ηθοποιοί. Να ‘στε καλά, ευχαριστούμε πολύ.

Την κόρη μου εγώ την ξέρω. Εσείς την μαθαίνετε τώρα! Καλή σταδιοδρομία σας εύχομαι εκεί στις εκπομπές που έχουν την δική τους επικαιρότητα. Ο κόσμος βράζει, ο κόσμος δυστυχεί και εσείς το δικό σας βιολί».