Διονύσης Αλέρτας: Φωτογράφισε τον νεογέννητο γιο του δίπλα σε ένα χιονάνθρωπο - Το αστείο σχόλιο

Τα likes έπεσαν βροχή

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Διονύσης Αλέρτας: Φωτογράφισε τον νεογέννητο γιο του δίπλα σε ένα χιονάνθρωπο - Το αστείο σχόλιο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και περίπου 3 μήνες ο Διονύσης Αλέρτας και η σύζυγος του Νάγια Φωτόπουλου, μετά τον ερχομό του γιού τους τον περασμένο Νοέμβρη. Ο γνωστός pastry chef διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του και προσπαθεί να απολάυσει την πατρότητα στο έπακρο. Με αφορμή την κακοκαιρία Ελπίς που «έντυσε» στα λευκά όλη την Αθήνα και παρακίνησε όλους τους σελέμπριτι και μη να φωτογραφηθούν στα χιόνια με τα παιδιά του, ο Διονύσης Αλέρτας πήρε την ιδέα να φωτογραφήσει τον νεογέννητο γιο του δίπλα σε έναν χιονάνθρωπο.

Το στιγμιότυπο μοιράστηκε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το μεσημέρι της Τετάρτης 26/1 και θέλησε, μάλιστα, να τρολλάρει την έκφραση του μικρού και να προσθέσει μια αστεία περιγραφή στην λεζάντα.

Η ανάρτηση του Διονύση Αλέρτα

«Το βλέμμα σου όταν φέρνουν κ άλλον στο σπίτι στο μέγεθος σου κ δεν ξέρεις αν θα κάτσει για πολύ..», έγραψε με χιούμορ ο Διονύσης Αλέρτας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέρτα μετά τον ερχομό του γιου του

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήραν το πρωί της Πέμπτης (2/12) ο Διονύσης Αλέρτας και η σύντροφός του, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο γνωστός pastry chef μίλησε το πρωί της Πέμπτης (2/12) στην κάμερα του Πρωινού και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις για το ευτυχές αυτό γεγονός.

«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι έγινα πατέρας. Όποτε το συνειδητοποιώ βουρκώνω και κλαίω. Μοιάζει σε εμένα έκανα καλή δουλίτσα.

Τώρα έχω δύο παιδιά. Ένα μεγάλο, ένα μικρό».

Είναι πολύ γλυκός (σ.σ. ο Διονύσης), πολύ τρυφερός, ήμουν σίγουρη, θα είναι ο τέλειος μπαμπάς» είπε η σύζυγος του Διονύση Αλέρτα.