«Λες κι έπρεπε να βγάλουν μια ρετσινιά από πάνω τους» - Η ανάρτηση «καρφί» του Κοψιάλη για τα unfollow

«Χάρηκαν με το επικείμενο τέλος μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Λες κι έπρεπε να βγάλουν μια ρετσινιά από πάνω τους» - Η ανάρτηση «καρφί» του Κοψιάλη για τα unfollow

Στην υπόθεση της 24χρονης που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ενεπλάκη το όνομα του Αλέξανδρου Κοψιάλη, μετά την στήριξή του στον Δημήτρη Φιντιρίκου, που κατηγορήθηκε για εμπλοκή στην εν λόγω υπόθεση.

Μέρα με τη μέρα, ο γνωστός influencer χάνει ολοένα και περισσότερους followers, ο αριθμός των οποίων έχει ξεπεράσει τις 100.000. Μάλιστα, ανάμεσά τους βρέθηκαν και αρκετοί celebrities, με τον Αλέξανδρο να παίρνει θέση και να προχωρά το βράδυ της Τρίτης (25/1) σε μια ανάρτηση "καρφί", μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση "καρφί" του Κοψιάλη για τα unfollow

Η ανάρτηση 'καρφί' του Κοψιάλη για τα unfollow

 Η ανάρτηση 'καρφί' του Κοψιάλη για τα unfollow 2

Η ανάρτηση 'καρφί' του Κοψιάλη για τα unfollow 3

Η ανάρτηση 'καρφί' του Κοψιάλη για τα unfollow 4

Ο Αλεξάνδρος Κοψιάλης «έσπασε» την σιωπή του για τον βιασμό της 24χρονης

«Με το που έσκασε η υπόθεση με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα στείλανε… επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος τον οποίο χαρακτήρισαν ως βιαστής, κρατάει το παιδί μου στην φωτογραφία με το τελευταίο του ποστ. Αμέσως δέχτηκα όλα αυτά τα μηνύματα μίσους, γεμάτα απειλές. Για ποιον λόγο εγώ να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω. Βγήκα λοιπόν στο βίντεο και είπα ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, δεύτερον ότι είμαι κατά των βιαστών και τρίτον για το συγκεκριμένο άτομο που με ρωτάτε, δεν φοβάμαι να βγω να πω το οτιδήποτε.

Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και ασυγκάλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σεξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάσει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα να κάνω κωλοτούμπες στον αέρα και να λέω ζήτω η τρέλα. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το bullying. Να μην βιώσει κανείς αυτό που βίωσα τις τελευταίες ημέρες. Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενος σε πράγματα που δεν ισχύουν. Έφτασα σε σημείο να μην κοιμάμαι και να βλέπω μόνιμα εφιάλτες», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.