Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποθεώθηκε στο Aus Open - Έσωσε ball girl

Το απίστευτο περισταστικό

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποθεώθηκε στο Aus Open - Έσωσε ball girl

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη φορά στα τέσσερα τελευταία χρόνια στα προημιτελικά του Australian Open, ενώ νίκησε τον Αμερικανό Τέιλορ Φρίτζκι, καταφέροντας να περάσει στην κορυφαία οκτάδα της διοργάνωσης, μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα.

Κατά την διάρκεια του αγώνα ο Έλληνας τενίστας αποθεώθηκε από το κοινό όταν έσωσε ένα από τα ball girls την στιγμή που της επιτέθηκε ένα έντομο. Κατά την διάρκεια του πέμπτου σετ του αγώνα το τεράστιο έντομο εισέβαλλε στο γήπεδο με το κορίτσι να τρέχει για να σωθεί κυριολεκτικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, τότε, με απόλυτη ψυχραιμία έβαλε το έντομο πάνω στην ρακέτα του και το μετέφερε εκτός γηπέδου σώζοντας το κορίτσι από τον τρόμο.

Να υπενθυμίσουμε ότι από το φετινό Australian Open θα απουσιάζει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά την απέλασή του από την χώρα.

Το βίντεο από την στιγμή που ο Στέφανος Τσιτσιπάς σώζει το ball girl από το έντομο

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά για τον Τζόκοβιτς

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο αποκλεισμός της εισόδου του παγκόσμιου πρωταθλητή τένις στην Αυστραλία αλλά και της απαγόρευσης του στο να συμμετέχει στο Australian Open.

Όπως φαίνεται, η όλη κατάσταση έχει αρχίσει να κουράζει τους πάντες, ανάμεσά τους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος δεν δίστασε να πετάξει τα "καρφιά" του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές κατά του Νόβακ Τζόκοβιτς, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον Σέρβο.