Σταματίνα Τσιμτσιλή: Περιέγραψε στο T-live τον «εφιάλτη» που έζησε - «Με κεράκια το βράδυ...»

Η δύσκολη νύχτα

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Περιέγραψε στο T-live τον «εφιάλτη» που έζησε - «Με κεράκια το βράδυ...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λίγο μετά τις δηλώσεις της στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, μίλησε στον αέρα του T-live, το απόγευμα της Τετάρτης 26/1, και στην Τατιάνα Στεφανίδου για την απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσε όταν εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό. Η παρουσιάστρια περιέγραψε το δύσκολο βράδυ που πέρασε με τα παιδιά της, καθώς δεν υπήρχε ρεύμα στο σπίτι της.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή, η παρουσιάστρια βρισκόταν καθ’ οδόν μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό προς το αυτοκίνητο τους, το οποίο άφησαν στη λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, καθώς εγκλωβίστηκαν εκεί και δεν μπορούσαν να φύγουν.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο T-live

«Νιώθω ευγνώμων που είμαστε καλά στην υγεία μας γιατί έμαθα ετεροχρονισμένα λόγω ότι δεν είχαμε επικοινωνία με τον έξω κόσμο τα προβλήματα που είχαν οι συμπολίτες μας. Αυτό που ζήσαμε ήταν σαν να πήγαμε στο Survivor της Παταγονίας χωρίς να το έχουμε επιλέξει. Πραγματικά, ανησυχήσαμε πάρα πολύ για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε:

«Ο Θέμης γυρνώντας από το γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας, ήταν επί 8,5 ώρες στον δρόμο, κι ενώ είχε αλυσίδες, έσπασε η μία αλυσίδα γιατί η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη. Περπάτησε για αρκετή ώρα μέσα στη σφοδρή χιονοθύελλα για να καταφέρει να έρθει στο σπίτι. Αντίστοιχα κι εγώ άφησα το αμάξι μου επί της Μαραθώνος, φεύγοντας από το κανάλι. Και αυτή τη στιγμή είμαστε σε διαδικασία να εντοπίσουμε τα αυτοκίνητά μας».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε επίσης: «Μία κατάσταση πολύ δύσκολη, τα παιδιά πολύ τρομαγμένα, με κεράκια το βράδυ και μαγειρεύαμε με τα γκαζάκια που φτιάχνουμε τον καφέ. Και πάλι όμως λέω ότι είμαστε ευγνώμονες που είμαστε καλά. Έβγαλα όλα τα πράγματα από την κατάψυξη και τα βάλαμε στα χιόνια. Ψήσαμε μπιφτέκια με μακαρόνια στα καμινετάκια. Το είδαμε σαν ευκαιρία να μαγειρέψουμε όπως μαγείρευαν παλιά» και κατέληξε λέγοντας:

«Τα πολύ δύσκολα τα αφήσαμε πίσω, νιώθω κάπως πιο ήρεμη πια, αλλά αν κάτσω να σκεφτώ αυτά που περάσαμε, θυμώνω και νομίζω ότι όλοι χρειαζόμαστε απαντήσεις».

Η ανάρτηση της Τσιμτσιλή για την κακοκαιρία

Μια σειρά από καταστροφές και προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Έλπις στην χώρα μας, καθώς εγκλώβισε χιλιάδες οδηγούς, οι οποίοι αναγκάστηκαν να περάσουν την νύχτα στον δρόμο.

Επιπλέον, χιλιάδες σπίτια βρίσκονται χωρίς ρεύμα, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην μπορούν να ζεσταθούν και να μαγειρέψουν. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία βιώσει μεγάλη ταλαιπωρία.

Η γνωστή παρουσιάστρια συγκεκριμένα μετά το σάλο που προκλήθηκαν με μερικές δηλώσεις της, δημοσίευσε το πρωί της Τετάρτης (26/1) μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Αγαπημένοι μου καλημέρα και εύχομαι να είστε υγιείς και ασφαλείς. Πέρα από τις όμορφες στιγμές και φωτό που μας χάρισε η ελπίδα όπως αυτές που αναρτώ, είμαστε από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Σχεδόν 36 h χωρίς ρεύμα με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Πολύ κρύο μέσα στο σπίτι όπου κυκλοφορούσαμε με φλις και κουβέρτες, καμία δυνατότητα επικοινωνίας καθώς δεν λειτουργούσε ούτε το σταθερό αλλά ούτε το wifi, χωρίς μπαταρία στα κινητά μας. Τα πράγματα του ψυγείου βγήκαν στα χιόνια ενώ η οποία απόπειρα μαγειρικής γινόταν με το γκαζάκι.Ενημερωθήκαμε ετεροχρονισμένα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολλοί συμπολίτες μας στην Αττική οδό αλλά και σε άλλους μεγάλους δρόμους όπου εγκλωβίστηκαν για πάρα πολλές ώρες. Την ημέρα του χιονιά άλλωστε κι εμείς εγκλωβιστήκαμε με τα αυτοκίνητα μας και αναγκαστήκαμε να τα αφήσουμε σε κεντρικούς δρόμους και να περπατήσουμε για αρκετά χιλιόμετρα μέσα στο κρύο χωρίς νερό. Τι να πω. Ειλικρινά δεν ξέρω.

Ευγνωμοσύνη που σιγά-σιγά αποκαθίσταται η ομαλότητα και θυμό για όλα αυτά που περάσαμε εν έτει 2022 σε μια σύγχρονη κοινωνία σε μια μεγαλούπολη της Ευρώπης. Καλημέρα».