"Κόλαφος" η Μπέσσυ Αργυράκη: «Βγαίνουν και λένε ότι...»

«Προτιμώ να είμαι αυτό που είμαι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το απόγευμα της Τετάρτης 26/01 η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για σχόλια που γίνονται κάποιες φορές για το πόσο πρόσχαρη είναι. Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγες ημέρες διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη

«Βγαίνουν κάποιοι και λένε, κοιτάς τον φακό και κάνεις την χαριτωμένη. Κάποια σχόλια καμιά φορά. Δεν κάνω την χαριτωμένη, είμαι ο εαυτός μου. Αυτό δεν θα το στερηθώ το να είμαι ο εαυτός και δεν θα το στερήσω από ανθρώπους που αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι κάτι που προσποιούμαι αλλά είναι ο ίδιος μου ο εαυτός αυτό που βλέπετε.

Ίσως αν το κάνουν με τον τρόπο τους δεν μπορώ να τηρήσω και να ακολουθήσω αυτά που μου λένε. Προτιμώ να είμαι αυτό που είμαι και να μένουν γύρω μου άνθρωποι οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι είναι καλύτερα η Μπέσσυ για αυτό που είναι κι όχι επειδή θέλει να παρουσιάσει κάτι άλλο».

«Ήταν μια κακιά στιγμή που εγώ έφυγα να τραγουδήσω»

Μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή Status του Astra TV. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρεξήγηση που είχε γίνει στο παρελθόν με εκείνη και τον Σταμάτη Κόκοτα. Δείτε εδώ πόσα κιλά έχει χάσει μέχρι στιγμής.

«Ήταν μια κακιά στιγμή που εγώ έφυγα να τραγουδήσω στην Ιαπωνία, που έκανα show στα Δειλινά με τον Πάριο και τον Κόκοτα. Κάποια στιγμή που γύρισα, επειδή έκανα γρήγορες αλλαγές μου είχαν ένα καμαρίνι ακριβώς πίσω από τη σκηνή και γυρνάω και βλέπω μέσα τα ρούχα του Κόκοτα.

Ο Σταμάτης Κόκοτας έκανε δύο εμφανίσεις το βράδυ, δύο φορές δηλαδή χρειαζόταν να πάει στη σκηνή δηλαδή. Με το που μπαίνω γυρνάω και λέω «Παιδιά που είναι τα ρούχα μου;» και μου λένε «Τα βάλαμε εκεί κάτω».

Λέω «Δεν θα προλαβαίνω, έχω γρήγορες αλλαγές» και τα βρήκαμε επί τόπου. Αλλά, προς στιγμήν σοκαρίστηκα, προβληματίστηκα».