Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφει κανονικά στην εκπομπή ο Γιάννης Σερβετάς;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφει κανονικά στην εκπομπή ο Γιάννης Σερβετάς;

Το πρωί της Τετάρτης 26/01 ο Γιάννης Σερβετάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως δεν θα δώσει το παρόν στο ράδιο μετά από μια ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε.

Ωστόσο, ο γνωστός παρουσιαστής, παρά τις πληροφορίες γύρω από την υγεία του, θα βρεθεί κανονικά απόψε το βράδυ στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Να τονίσουμε πως τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν αρκετά ικανοποιητικά.

Συντετριμμένος ο Γιάννης Σερβετάς μετά την αποκάλυψη για τον Παναγιωτόπουλο - "Αυτό που βιώνω είναι..."

Δεν έχουν όπως φαίνεται ακόμα ξεπεράσει το σοκ οι πρώην συνεργάτες και φίλοι του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά την αποκάλυψη ότι ανέβασε παράνομα στο διαδίκτυο πορνογραφικό υλικό πρώην συντρόφου του.

Λίγο μετά την τοποθέτηση του Χρήστου Κιούση, ο Γιάννης Σερβετάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και τον Στρατή Λημνιό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει ακριβώς συμβεί.

Οι δηλώσεις του Σερβετά για τον Παναγιωτόπουλο

«Δεν έχω να πω τίποτα. Δυο μέρες τα λέμε, δεν το έχουμε ξεπεράσει. Είμαστε σοκαρισμένοι. Τα είπαμε όλα. Μιλάμε δυο μέρες στην τηλεόραση. Τα είπαμε όλα. Είναι αδιανότητο αυτό που βιώνω. Έχω βιώσει κηδείες, στεναχώριες, αλλά αυτό είναι φοβερό, δεν το έχω… Όσο περνάει μου βγαίνει σε θυμό» τόνισε ο Γιάννης Σερβετάς.