Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Θα μπορούσαμε να μη ζούμε» - Η ανάρτηση μετά την έκρηξη στη Συγγρού

Τι συνέβη;

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:  «Θα μπορούσαμε να μη ζούμε» - Η ανάρτηση μετά την έκρηξη στη Συγγρού
News 26.01.2022 19:49
Από Ίρις Βίλα

Η έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 26/01 στη Λεωφόρο Συγγρού έχει σοκάρει τους πάντες. Μάλιστα, απέναντι από το κτίριο όπου έγινε η έκρηξη είναι το σπίτι που μένει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού έκανε ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου αναφέρθηκε σε όσα ακολούθησαν κατά την διάρκεια της έκρηξης αφού ανέφερε:

«Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ήταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!».

Οι αναρτήσεις στα social λόγω της έκρηξης στη Λεωφόρο Συγγρού

Ανάρτηση Χαραλαμπόπουλου μετά από την έκρηξη

Διαγνώστηκε θετικός ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον κορωνοϊό

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και πως οι παραστάσεις του έχουν αναβληθεί.

Ο ηθοποιός αυτό τον καιρό παίζει στον «Κουρέα της Σεβίλλης» στο θέατρο Ακροπόλ ωστόσο για λίγο, οι παραστάσεις μπήκαν στον "πάγο" καθώς νοσεί με κορωνοϊό.

Ο ίδιος βέβαια δείχνει να το αντιμετωπίζει με πολύ θετική διάθεση και ανυπομονεί να επιστρέψει σιγά σιγά στο σανίδι.

Η ανάρτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

«Έπεσε και το κάστρο της Σεβίλλης στο Ακροπόλ!!! Από κεκτημένη ταχύτητα ως Θετικός άνθρωπος .. θετικός και στον Covid.. Θετικός όμως κι ως διάθεση.. Θα περάσει κι αυτό και θα επανέλθουμε ακμαίοι και πιο δυνατοί», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαραλαμπόπουλος για Σερβετάλη - «Δε θέλω να μάθει τη γνώμη μου από την τηλεόραση»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Έμεινε έκπληκτος όταν έμαθε πως η συγγραφέας της σειράς θα είναι στο DWTS

Share