Ξετρελάθηκαν οι followers με την ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη

Πήγε για μπάνιο στη θάλασσα με τα χιόνια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξετρελάθηκαν οι followers με την ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη

Μπορεί η κακοκαιρία "Ελπίδα" να έχει αφήσει πολλά προβλήματα πίσω της αλλά και το τσουχτερό κρύο, ωστόσο ο Θανάσης Ευθυμιάδης ο οποίος είναι χειμερινό κολυμβητής δεν δίστασε να πάει για κολύμπι.

Ο γνωστός ηθοποιός λοιπόν άδραξε τη μέρα και πήγε για μπάνιο στη θάλασσα. Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να κάνει και μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς είναι αρκετός ενεργός. Να τονίσουμε πως οι followers του "ξετρελάθηκαν" καθώς τα σχόλια "πήραν" φωτιά.

Από την άλλη, στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά: «Με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι πολύ εύκολο να νευριάσουμε, να θυμώσουμε, να βρίσουμε, να γίνουμε αυστηροί κριτές και να αρχίσουμε να καταδικάζουμε. Και δεν θα έχουμε άδικο...

Ας προσέξουμε μόνο να μην κρατήσουμε θυμό μέσα μας, γιατί αυτό θα επηρεάσει εμάς, Όχι τους συνήθεις απόντες υπεύθυνους. Αυτοί έχουν συνηθίσει - έχουν εκπαιδευτεί, να προστατεύουν τον εαυτό τους και πολύ εύκολα ξεχνούν τα λάθη τους, εμείς όμως με όλο αυτό το θυμό μέσα μας κινδυνεύουμε να δηλητηριάσουμε τη ζωή μας. Ας μην περιμένουμε λοιπόν να σκάσουμε.»

Η ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη

Χορεύει ημίγυμνος στα χιόνια - Η ανάρτηση στο instagram

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθώς του αρέσει να κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητα του.

Έτσι, ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή τον καιρό αλλά και την χαμηλή θερμοκρασία που έχει πέσει θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο όπου έβγαλε την μπλούζα του και άρχισε να χορεύει έξω στο χιόνι απολαμβάνοντας τη στιγμή.

«Η χαρά ποτέ δεν ήταν και πότε δεν θα είναι ένα συναίσθημα που εξαρτάται από εξωτερικό παράγοντα. Τύπου : θα είμαι χαρούμενος όταν αποκτήσω το τάδε αμάξι, τάδε σπίτι, τάδε σύντροφο κλπ Η χαρά πάντα βρίσκεται στο εδώ και τώρα, η χαρά πάντα πηγάζει μέσα από την καρδιά μας! Μικρά καθημερινά θαύματα που απλόχερα προσφέρει η ζωή.

Οι χιονονιφάδες που πέφτουν στο δέρμα μου, το μαλακό χιόνι κάτω από τις πατούσες… Ευχαριστώ * στο βιβλίο “Μια όμορφη μέρα”, θυμίζω (με απλά λόγια) Πως να συνδεθείς με την πηγαία χαρά που βρίσκεται μέσα σε όλους μας.

Για όσους σκέφτονται: πάλι ο τρελός γυμνός στα χιόνια, το σώμα μας είναι φτιαγμένο να εκτίθεται σε όλες τις καιρικές συνθήκες! Μη φοβάσαι το κρύο. Σε κάποιες χώρες, τα παιδιά μαθαίνουν από μικρά να παίζουν με μαγιό στα χιόνια για καλή υγεία».