«Ήταν δύσκολες μέρες για όλους» - Στον αέρα του MEGA ξανά η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την κακοκαιρία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν δύσκολες μέρες για όλους» - Στον αέρα του MEGA ξανά η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της

Λίγα λεπτά μετά την επιστροφή του Happy Day στον αέρα του ALPHA, και το Mega Καλημέρα επέστρεψε και πάλι στις επάλξεις. Η Ελεονώρα Μελέτη με όλους τους συνεργάτες της κατάφεραν τώρα που οι κεντρικοί δρόμοι έχουν ανοίξει, να δώσουν το "παρών" στην εκπομπή.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μελέτη μετά την επιστροφή του Mega Καλημέρα

«Ελπίζω να σας βρίσκουμε καλά, σίγουρα πολύ καλύτερα από τις τελευταίες μέρες. Ήταν δύσκολες μέρες για όλους. Είδατε ότι κι εμείς παραχωρήσαμε σαφώς το χώρο που πρέπει στην ενημέρωση αυτές τις μέρες χωρίς να έχουμε την εκπομπή. Όχι ότι θα γινόταν και αλλιώς γιατί ήμασταν, όπως κι εσείς, αποκλεισμένοι σχεδόν στα σπίτια μας», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Και πρόσθεσε επίσης: «Ελπίζω να είστε καλά στην υγεία σας όλοι κι εμείς εδώ θα είμαστε τώρα, να μπαίνουμε σιγά σιγά στους κανονικούς μας ρυθμούς. Αν και απ’ ότι φαίνεται θα το κάνουμε με αργό ρυθμό διότι τα πράγματα ακόμα δεν είναι έτσι όπως θα έπρεπε».

Έκανε σκι στα χιόνια η Μελέτη πριν την επιστροφή της εκπομπής της

Τις τελευταίες ημέρες η Αττική έχει ντυθεί για τα καλά στα λευκά με αφορμή την κακοκαιρία "Ελπίδα" που έχει σαρώσει στην Ελλάδα. Από την άλλη, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι θέλησαν να δημοσιεύσουν διάφορα στιγμιότυπα αψηφώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες για να παίξουν στο χιόνι.

Ανάμεσά τους και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία το πρωί της Τρίτης 25/01 δημοσίευσε βίντεο από το μπαλκόνι του σπιτιού της, στην Πεντέλη, όπου το χιόνι έχει φτάσει τους 70 πόντους. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια όπως θα δείτε παρακάτω δεν δίστασε να κάνει σκι.